Ana sayfa Dizi Haberleri Yetkin Dikinciler, iki diziyle hayranlarını mest edecek!

Yetkin Dikinciler, iki diziyle hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler bir süredir ekranda yoktu…En son 2018 yılında Bahtiyar Ölmez isimli dizide izlediğimiz oyuncu, sonrasında sinema filmlerine yöneldi… Bu sezon Menajerimi Ara dizisine konuk olarak ekranda kendini gösteren Yetkin Dikinciler, dizi dünyasına da iki yeni yapım ile tekrar dönüş yaptı.

Yetkin Dikinciler’in yer aldığı iki dizi projesi de dijital platformlarda yayınlanacak. BluTV’de 22 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan Yeşilçam isimli iddialı dizide ünlü oyuncu da bulunuyor. Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci’nin başrolünde yer aldığı dizide Yetkin Dikinciler, yine güçlü bir karakter oyuncusu olduğunu performansı ile sergileyecek.

Ünlü oyuncunun Yeşilçam isimli dizinin yanı sıra yakında hayranları ile bir araya geleceği bir başka dijital platform yapımı da var…Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu için çok özel bir yapım hazırlanıyor.

Çiftlik Bank olarak bilinen ve büyük bir dolandırıcılık faaliyetinin yapıldığı olaylar zincirinde birçok kişi mağdur olmuştu… İşte Çiftlik Bank’ın kurucusu olan Mehmet Aydın’ın hikayesi dizi olacak. Dizinin ismi Tosun ve 6 bölümlük bir hikaye olarak Exxen platformunda yayınlanacak.

Özer Feyzioğlu’nun hikayesini yazdığı ve yönetmenliğini yapacağı projede Yetkin Dikinciler de rol alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Mehmet Aydın’ı Utku Çorbacı canlandıracak. Yetkin Dikinciler de yaz ortasında başlayacak olan çekimlerde yerini alacak.