Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yiğit Koçak’a Kardeşlerim dizisindeki Ömer karakteri çok iyi geldi!

Yiğit Koçak’a Kardeşlerim dizisindeki Ömer karakteri çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bilal Yiğit Koçak, Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile büyük başarı kazandı. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde “Yılın Çıkış Yapan Dizi Oyuncusu” ödülünü alan genç oyuncu, setten çıkıp ödül törenine gitti ve sonrasında yeniden sete döndü.

Yoğun bir şekilde çalışan Bilal Yiğit Koçak, Kardeşlerim dizisi ile büyük çıkış yapan genç isimlerin başında geliyor. Ömer karakteri de dizi hayranları tarafından çok sevildi. Kısa sürede hayran sayısını katlayan oyuncu, kendisini bu layık gören ve destekleyen herkese teşekkür etti.

Yiğit Koçak bunun yanı sıra İzmir’de Uluslararası Altın Ege Ödülleri’ne katıldı. “Yılın Parlayan Erkek Oyuncusu” ödülünün de sahibi Yiğit Koçak oldu. Üst üste ödül törenlerinde gördüğümüz oyuncu, kendisine verilen destek için de teşekkür etti.

Yiğit Koçak, yaptığı açıklamada da mutluluğunu sergiledi. Oyuncu, “Dizimizi seviyorlar, izliyorlar. Reytinglerimiz çok iyi, fenomen oldu dizimiz. Bundan çok mutluyuz. Karşılığını görmek çok mutluluk verici” diye konuştu.

Dizinin hikayesindeki acı ve kardeşlerin birbirlerine tutunarak hayata devam etmelerinin çok etkili bir duygu olduğunu ve herkese dokunacağını bildiklerini söyledi.

Yiğit Koçak, senaryoyu ilk okuduğunda da dizinin bu başarıyı elde edeceğini hissettiğini belirtti.