Ana sayfa Sosyal Medya Yılbaşı akşamı ekranlardaki reyting savaşının kazananı kim olacak?

Yılbaşı akşamı ekranlardaki reyting savaşının kazananı kim olacak?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Her yıl olduğu gibi bu yılda yılbaşı gecesi ekranlarda birbirinden özel programlar yer alacak.  Televizyon kanalları hazırlıklarını tamamladı, çekimler yapıldı. Bakalım yılbaşı ekranının reyting açısından kazananı kim olacak.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu yılbaşı akşamı yayınlanacak programları masaya yatırdı. Koloğlu’na göre, yılbaşı ekranında reyting savaşı yine üç program arasında olacak. ‘O Ses Türkiye’, ‘Şarkılar Bizi Söyler’ ve ‘İbo Show’. Eğlence dünyasının 50 ismi, bu programları ilk sıraya taşımak için hünerlerini sergileyecekler.

Sina Koloğlu paylaşımında; geçtiğimiz yılın birincisi O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının bu yıl da, reyting savaşlarında birinciliğe büyük aday olduğunu belirtti.

Yılbaşı akşamı ekranlardaki reyting savaşının kazananı kim olacak? 7

Programın jüri üyeleri, Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe, Seda Sayan. Yarışacak isimler ise; Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaş, Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora. Sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç de şarkı söyleyecek. Ayrıca Eser ve Berfu Yenenler, ‘Çift Terapisi’ adlı gösterilerini sahneleyecek.

Kanal D ise rekabete Şarkılar Bizi Söyler programı ile giriyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin uyumlu bir ekip olduğunu belirten Koloğlu, Uğur Aslan, Nükhet Duru, Ümit Besen, Berkay, Fatih Ürek, Koray Avcı, Arif Susam, Bülent Serttaş, Safiye Soyman, Berdan Mardini, Tanyeli, Gencer Savaş Bandosu, On’lar A Capella’dan oluşan yılbaşı kadrosunu da iddialı buluyor.

Star TV’nin ekran klasiği olan İbo Show ise rekabete, Gülben Ergen, İrem Derici, Serdar Ortaç, Mahmut Tuncer, Latif Doğan, Şafak Sezer’in de aralarında bulunduğu konuklarla katılacak.