Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız Çağrı Atiksoy yeni yuvasını buldu, Kuruluş Osman setindeki çılgınlık ortaya çıktı!

Yıldız Çağrı Atiksoy yeni yuvasını buldu, Kuruluş Osman setindeki çılgınlık ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy, magazin gündeminde Berk Oktay ile aşkıyla gündemdeydi. Oyuncu, en son geçen sezon Şampiyon isimli TRT1 dizisinde rol almıştı. Dizinin finalinden bu yana 8 aydır dinlenmekte olan oyuncu, bir anda Kuruluş Osman ile ortaya çıktı.

atv’nin sevilen dizisinin 46.bölümünde Malhun hatun karakteri ile katılan oyuncu, sette yaşadıklarını ise çılgınlık olarak ifade etti. Sadece 1 gün içinde Malhun hatun olması için yapımcı Mehmet Bozdağ tarafından ikna edildiğini sosyal medyadan duyuran Yıldız Çağrı Atiksoy, yeni karakter için sette de çılgın bir yarış ortaya konulduğunu ifade etti.

Instagram hesabından diziye katıldığı için çok memnun olduğunu belirten oyuncu, adeta yeni yuvasını bulmuş gibiydi… Atiksoy, ekibin 3 gün içerisinde 46. bölümü çıkartmak için yoğun bir şekilde çalışmak durumunda kaldığını da belirtti ve sette yaşananları şu sözlerle özetledi:

“Sadece 1 gün içerisinde Malhun Hatun olmam için beni cesaretlendiren ve bu çılgınlığa ortak eden (bu bir çılgınlıktır ) ve ertesi gün bana güvenip sete çıkartan başta @mehmetbozdag ‘a, 3 gün içerisinde ise bu bölümü çıkarmak için insan üstü performansla çalışıp, bu kadar kısa süre de mucizeler yaratan yönetmenlerime ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Destekleriyle güç bulduğum ve bu sürece kolaylıkla adapte olmamı sağlayan oyuncu arkadaşlarıma ayrıca minettarım. Adımın geçtiği ilk günden beri destekleriyle, dualarıyla, o güzel temenni ve yüreklendirici mesajlarıyla yanımda olan herkese Kuruluş Osman seyircisine çok teşekkür ediyorum. Çok duygulandırdınız beni. En büyük şükür daima Rabbime.. Utandırmadı.”

Yıldız Çağrı Atiksoy yeni yuvasını buldu, Kuruluş Osman setindeki çılgınlık ortaya çıktı! 7