Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yıldız Tilbe, kapıdan kovup da bacadan giren yüzsüzlere laf attı!

Yıldız Tilbe, kapıdan kovup da bacadan giren yüzsüzlere laf attı!

tarafından ker_def
Yıldız Tilbe engelliyor, başka isimle yine başa bela oluyorlar!

Yıldız Tilbe’nin Darwin ile ilgili sözleri magazin gündeminde bir hayli konuşuldu.

“Darwin”in günümüzde yaşasa Evrim teorisini reddedeceğini söyledikten sonra sosyal medyada ciddi bir dalga yaratan Tilbe, çok sayıda eleştiri ve hakarete varan yorumlar almıştı.

Sosyal medyada kafasını kızdıran her yoruma yanıt vermesiyle de bilinen Tilbe, Darwin çıkışı ile bir başka detaya daha dikkat çekmişti.

Fikirlerini beğenmeyenlerin sayfasını takip etmemesini isteyen Tilbe, “İstediğim konuda düşüncemi yazarım. Size mi soracağım? Beğenmiyorsanız, takip etmeyin. Engelliyorum, başka isimle yine takip ediyorsunuz” diyerek çıkışmıştı.

Tilbe’ye kötü söz ve hakaret yağdıran ve engellendikten sonra da başka isimlerle yeniden takibe başlayan çok sayıda kullanıcı olduğu tespiti dikkat çekti.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Tilbe’nin Darwin olayına farklı bir pencereden baktı.

İşte Eyüboğlu’nun yazısı:

“Şarkıcı, “Darwin yaşasaydı evrimi reddederdi. Onun zamanında bilim bu kadar ilerde değildi. Ne bilsin zavallı. DNA bile şunun şurasında yeni keşfedildi” diye yazınca olay oldu. “Evrim Teorisi”ni savunanlar hakaret ve küfür yağdırınca şarkıcının tepkisi şu oldu:

“Evrime inanmıyorum, zorla mı inandıracaksınız? Küfürleriniz, hakaretleriniz size aittir, modern cahiller.”

“Atalarının maymun olduğunu söyleyenler evrilmeye devam etsinler. Beni Allah yarattı. Maymunlarla işim yok. İnsan olana kadar evrilirsiniz, İnşallah zamanınız yeter.”

“Evet ben çamurdan yaratıldım, bu sizin niye gücünüze gidiyor? Ben mutluyum çamurluğumdan. Sizin maymunluğunuzdan memnun olmanız beni rahatsız etmiyor.”

“Darwin, bana kurban olsun.”

Kendisine yönelik eleştirilere böyle birçok twitle karşılık veren Tilbe’nin şu saptaması önemli:

“İstediğim konuda düşüncemi yazarım. Size mi soracağım? Beğenmiyorsanız, takip etmeyin. Engelliyorum, başka isimle yine takip ediyorsunuz”

Maalesef sosyal medya, hoşgörüsüz, karşı fikre saygısız, herkesin kendisi gibi düşünmesini isteyen, kapıdan kovulunca bacadan giren yüzsüzlerle dolu.”