Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yıldız’a yeni imaj mı geliyor? Yasak Elma’nın setinden Eda Ece bombası!

Yıldız’a yeni imaj mı geliyor? Yasak Elma’nın setinden Eda Ece bombası!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Yeni sezon yavaş yavaş yaklaşırken dizilerin çekimlerine de hız veriliyor.

Pek çok dizi sete çıkmaya hazırlanırken, bazıları çoktan çekimlere başladı bile. Ekranda yaz dizileri dönerken yeni dizilerin haberleri de geliyor.

Pandemi sürecinde uzun bir ara verilen Yasak Elma’nın çekimleri de geçtiğimiz günlerde başlamıştı.

Dizinin 3. sezonunda Yıldız karakterine kattığı eğlenceli yorumlarıyla Eda Ece, adeta dizinin hem kamera arkasında hem de önünde dikkat çeken ismi olmayı başardı.

Eda ECe’nin Yıldız karakterini karikatürize ettiği yorumlar senaryoya da yansıyınca, ortaya entrika-aşk-intikam-dram hikayelerinin yanı sıra komedi de katıldı.

İzleyici artık Yıldız sahnelerini özellikle bekliyor ve Youtube’da milyonları geçen izlenme oranlarına ulaşıyor.

Bu durum her ne kadar senaryo, yönetmen ve kamera arkası ekibin başarısıyla bütünleşse de Eda Ece’nin oyunculuğu ve sosyal medyada dur durak bilmeden yaptığı paylaşımlarla daha da dikkat çekmekte.

Çekimlerin durduğu dönemde bile Eda Ece, ne kendisini ne de diziyi unutturmadı. Yaptığı paylaşımlarla diziye olan merakı ve heyecanı hep diri tutmayı başardı.

Yasak Elma dizisinin 4. sezon bölümleri merakla beklenirken, Eda Ece de instagram’dan yaptığı paylaşımlarına devam ediyor.

Ece’nin kamera arkasından paylaştığı bir görüntüde Yıldız’ın yeni bölümdeki kostümleriyle hali yer alıyor.

Görünen o ki karakterde olduğu kadar görüntüde de Yıldız yine ilginç şeyler denemeye ve imaj değişiklikleri yapmaya devam edecek!

Eda Ece’nin gözündeki gözlük Yıldız’a komik ve cesur bir görüntü verirken, kıyafetlerinde de gittikçe rüküşleşeceği dikkatlerden kaçmıyor! Ender’e için için hayranlık besleyen Yıldız, kıyafet ve aksesuarlarını ona uydurmaya çalışırken, kimi zaman komik hallere de düşecek gibi duruyor!

Bu arada Eda Ece, 4. sezonun bomba gibi geldiğini de yaptığı paylaşımda tekrarladı.

Yeni sezon heyecanla beklenirken, Eda Ece’nin yorumları da heyecanı ikiye katlamakta. Eylül ayının ilk haftalarında yayınlanması beklenen yeni bölüm için Eda Ece şu paylaşımı yaptı:

☀️ Set! 4. Sezon bomba söylemedi demeyin! ????????♥️

Yıldız'a yeni imaj mı geliyor? Yasak Elma'nın setinden Eda Ece bombası! 7