Ana sayfa Sosyal Medya Yılın son bombasını da Hande Erçel ve Kerem Bürsin patlattı! O pozlara 3,5 milyon beğeni!

Yılın son bombasını da Hande Erçel ve Kerem Bürsin patlattı! O pozlara 3,5 milyon beğeni!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de Cumartesi akşamları ekrana gelen Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, bu yılın en çok konuşulan genç ve popüler oyuncularından ikisiydi. Dizilerinin reytingleri çok yüksek olmasa da ekrandaki varlığını sürdürüyor. Ancak iki oyuncu da yaz başından beri sosyal medyanın en çok konuşulan kişileri arasında.

Dizide oynadıkları Eda ve Serkan rolleriyle birlikte ekran uyumları da tutan iki genç oyuncunun hayranları, onları birbirlerine çok yakıştırıyor. Her seferinde aralarında bir aşk yaşandığı iddiası ortaya atılsa da iki oyuncu da bu durumu yalanlıyor.

Kamera arkasından zaman zaman videolarla takipçileriyle buluşan iki oyuncunun canlı yayınları da binlerce kişi tarafından merakla izleniyor. Yaptıkları her paylaşım ise sosyal medyada büyük bir karşılık buluyor.

İki ismi bir arada görmek için heyecanla bekleyen hayranları, hafta içinde güzel bir gelişmeyle de mutlu oldular. Hande Erçel ve Kerem Bürsin, dizi çifti olduktan sonra birlikte pek çok röportaj verdiler ama yılın son günlerini de yine bir röportaj ve çok beğenilen fotoğraflarıyla kapattılar!

Yılın son bombasını da Hande Erçel ve Kerem Bürsin patlattı! O pozlara 3,5 milyon beğeni! 10

Adeta 2020 yılının son günlerine imza atan ve sosyal medyada çok konuşulan bu fotoğraflar, iki oyuncunun instagram sayfasından paylaşmalarının artından binlerce yorum alarak toplamda 3,5 milyona yaklaşan beğeni aldı şu ana kadar.

Bir gün içinde binlerce yorumla birlikte 3,5 milyon da beğeni Hello dergisindeki kapak fotoğrafını önce Hande Erçel yayınladı. Haber yayına girdiğinde en çok 1 milyon 780 bin beğeniye ulaşan Erçel’in paylaşımına Kerem Bürsin de “Ben de o zaman bir kaç kare paylaşayım” notuyla karşılık verdi.

Yılın son bombasını da Hande Erçel ve Kerem Bürsin patlattı! O pozlara 3,5 milyon beğeni! 11

Kerem Bürsin, bu sözlerinin ardından kendi sayfasında aşağıdaki fotoğrafı paylaştı. Bir gün için de bu paylaşıma da 1.666 bin beğeni geldi.

Hello dergisinin 2020 yılı için hazırladığı Best Of sayısına özel pozlar veren ikili, yılı yine çok konuşulan fotoğraflarla kapattılar adeta!

Bu arada Hande Erçel’in instagram sayfasından 18 milyon takipçiye ulaştığı ve Kerem Bürsin’in de 6 milyon takipçisi olduğu dikkatleri çekmekte.

Yılın son bombasını da Hande Erçel ve Kerem Bürsin patlattı! O pozlara 3,5 milyon beğeni! 12

Kerem Bürsin’in bu paylaşımına Hande Erçel de yorum yaptı. Bu arada dizide Selin’i oynayan Bige Önal da iki rol arkadaşının pozlarına ateş emojisi ile yanıt verdi.

Yılın son bombasını da Hande Erçel ve Kerem Bürsin patlattı! O pozlara 3,5 milyon beğeni! 13