Ana sayfa Dizi Haberleri Yıllardır oyuncu ama ilk kez bir dizide oynuyor! İşte Cemre Gümeli!

Yıllardır oyuncu ama ilk kez bir dizide oynuyor! İşte Cemre Gümeli!

tarafından ker_def

cemre-gümeli-tatlı-intikam-simay-kimdir1

SİMAY’IN AYARLARINI BİR TEK HAKAN BOZAR

* “Tatlı İntikam” sizin ilk diziniz. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?
– “Tatlı İntikam” tam da hazır olduğumu hissettiğim zaman geldi. Ekibe dahil olmak beni ne kadar mutlu ettiyse bir o kadar da heyecanlandırdı. Hatta gerçekçi olmak gerekirse endişeden elim ayağım titredi çünkü bu benim ilk projemdi. Ancak gerginliğimi hiç beklemediğim kadar hızlı bir şekilde attım. Çünkü daha okuma provasında kahkahalara boğulan bir ekip olmuştuk. Çekimler başladığında da şansımın sadece oyuncu arkadaşlarımdan değil tüm ekipten yana yaver gittiğini anladım. Meslek hayatıma böyle şahane bir ekiple başladığım için arkadaşlarıma minnettarım.

* Nasıl gidiyor “Tatlı İntikam”? Simay karakterinden bahsedelim biraz.
– Tam da olması gerektiği gibi bol kahkahalı gidiyor (gülüyor). Simay aslında duygularıyla değil mantığıyla hareket eden bir karakter. Ama ne zaman ki pimpirikleri başlıyor, aklı devreden çıkıyor. Üniversitede aşkı bulup, evlenip genç yaşında çocuk sahibi olunca bu pimpirikli halleri zıvanadan çıkmış. “Sista”lar içinde toparlayıcı olan, dengeyi sağlayan kişi Simay. Ama söz konusu Hakan olunca onun da ayarları bozulabiliyor.

* Simay dizideki üçlemede sakin, aklı başında ve mantıklı olan karakter. Peki siz gerçek hayatta o denli sakin misinizdir?
– Simay’ın sakinliği benim tahammül seviyemin çok üstünde. Ben hayatımı Simay gibi mantık eksenine oturtamayacak kadar tez canlıyım. Neredeyse taban tabana zıt olduğumuzu söyleyebilirim.