Ana sayfa TV Programları Yılmaz Erdoğan ile Çok Güzel Hareketler 2 geri dönüyor!

Yılmaz Erdoğan ile Çok Güzel Hareketler 2 geri dönüyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen eğlence programlarından çok Güzel Hareketler 2, 10 Şubat 2019 tarihinde izleyicilerle buluştu.İlk sezon 18 bölüm yayınlanan yapım büyük beğeni toplayınca, ikinci sezonda da Kanal D tarafından yayınlandı. 2. sezon bir ara Çarşamba günlerine kaydırılan Çok Güzel Hareketler 2, sonrasında yeniden Pazar gününe alındı.

Programın sadık bir izleyici kitlesi bulunuyor. Şimdiye kadar 52 bölüm yayınlanan program eğlenceli skeçleri ile Pazar akşamlarının neşesi konumunda… Reytingleri de Kanal D’yi memnun ediyor…

Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki ekip, çekimler öncesinde kampta buluştu ve burada önemli deneyimler kazandı. Bu kamp görüntüleri de yeni sezon fragmanında yer aldı. Programın 3. sezonu pandemi dolayısı ile seyircisiz çekiliyor. Sahnede Yılmaz Erdoğan ve sınırlı sayıda kişi ile ekip skeçlerini adeta boş salona oynuyor.

Yılmaz Erdoğan ile Çok Güzel Hareketler 2 geri dönüyor! 7

Çok Güzel Hareketler 2 programının 53. Bölümünden yeni görüntüler izleyicilerle paylaşıldı. Çok Güzel Hareketler 2, BKM Mutfak’ın ikinci kuşağından oluşan kadrosu ve Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki atölyeden çıkan yeni skeçleriyle ve yeni sezonuyla Pazar 20.00’da Kanal D’de!