Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yılmaz Erdoğan, ‘yapamazsın’ dediklerini yaptı!

Yılmaz Erdoğan, ‘yapamazsın’ dediklerini yaptı!

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan: İyi oyuncu olamazsın dediler oldum!
Oyuncu olmadan önce çevresinde kendisini sürekli demoralize ettiklerini söyleyen Yılmaz Erdoğan: ‘Tiyatro kuramazsın dediler kurdum.’

Yılmaz Erdoğan, Can Aydoğmuş’un ‘Düşle İnan Yaşa’ adlı kitabına verdiği röportajla geçmişinin ve kendisinin özeleştirisini yaptı. Lise çağlarında futbolla haşır neşir olan başarılı isim, “Bana neyi yapamazsın dedilerse o beni motive etti” diyerek yaşadığı serüveni şu sözlerle anlattı: Tiyatro kuramazsın dediler kurdum. Yazamazsın dediler yazdım. Oynayamazsın dediler oynadım. Ama çok kötü oynuyorsun dediler oynadım!

Pozitife alışkın değiliz
O kadar tuhaf bir dünya var ki pozitif denen şeye alışkın değiliz. Allah’tan güzel bir isim koymuşlar oradan yürüdüm. Sektörde yaşanan rekabete ve kıskançlığa da değinen Erdoğan, “Yarışa giren birinci olanı tebrik eder. Bütün amacı tabii ki onu geçmektir. Ama bu başka bir konudur. Centilmence yarışmayı bilmeyenler, kimseyi geçemez” diye konuştu.

Bilgiçlik istiyorsanız Google orada
Bilgi çağı bilgiçlik çağı kapandı diyerek sözlerine devam eden Erdoğan, “Bilge onu biliyorum diye hava atmaz. Ama bilgiçlik istiyorsanız Google orada duruyor’ dedi.