Ana sayfa Sosyal Medya Yılmaz Erdoğan yorum yapmadı ama takipçileri neler neler söyledi!

Yılmaz Erdoğan yorum yapmadı ama takipçileri neler neler söyledi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu, komedyen, yönetmen ve yazar Yılmaz Erdoğan, son olarak Organize İşler Sazan Sarmalı filmiyle gündeme gelmişti.

Özellikle filmin vizyona girmesinden sonra Netflix ile anlaşması ve sinemalarla aynı anda gösterilmesi nedeniyle pek çok çevreden eleştiri ve tepkilere maruz kalmıştı.

Televizyongazetesi/Detay

Yılmaz Erdoğan, uzun süredir Köyceğiz’de kurduğu çiftliğinde vakit geçiriyor. İstanbul’a işleri için gelip giden Yılmaz Erdoğan, son olarak çiçeklenen kırların içindeki bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Fotoğrafına herhangi bir yorum veya not düşmeyen Erdoğan’ın bu paylaşımına takipçileri pek çok farklı yorumlar yapıyorlar.

Bazı takipçileri Yılmaz Erdoğan’ın saçlarındaki beyazlara dikkat çekerek gittikçe yaşlandığını söylerken, kimileri de “Yaşlandıkça daha yakışıklı oluyorsun, karizma budur işte, resmen yakıyorsun, efsanesin, ülkeye başkan olsan sıkıntı kalma, tam bir devrimci, kayıp kentin yakışıklısı” gibi yorumlar yapıyor.

Bazı takipçilerinin Yılmaz Erdoğan ile özdeşleşmiş kimi sözleri kullanarak yaptığı yorumlar ve esprili mesajlar da dikkat çekiyor.

-Ekşi elma mı arıyosunuz hocam:)
-demek sende saç ektirdin…
-Buralar hep Dutluktu ?
-Bu fotoğrafın anlamını biliyorum bahar gelmiş!! çok güzel hareket
-Yine mi gelmiş bunlar! Satmıyorum lan arsayı
-en senin bizi sevebilme ihtimalini sevdim sevgiler
-Bu poz iyidir, kulaksizlik zordu bea ne Cektin be Hocam:)

İşte Yılmaz Erdoğan’ın yorum yağan o paylaşımı:

Yılmaz Erdoğan yorum yapmadı ama takipçileri neler neler söyledi! 7

YILMAZ ERDOĞAN KİMDİR?

Yılmaz Erdoğan (d. 4 Kasım 1967, Hakkari), oyuncu, yazar ve yönetmen. Sadri Alışık Ödülleri en iyi erkek oyuncu, Altın Kelebek Ödülleri en iyi komedi dizisi, AACTA en iyi yardımcı erkek oyuncu, Afife Tiyatro Ödülleri Cevat Fehmi Başkurt özel ödülü sahibidir.

İlk kez 1988 yılında Olacak O Kadar adlı televizyon komedi programının senaryo yazar kadrosunda yer aldı. 1993 yılında kendi yazdığı ve Demet Akbağ ile başrolünü paylaştığı Bir Demet Tiyatro isimli televizyon dizisi ile geniş kitleler tarafından tanındı. Erdoğan 1993-1998 yılları arasında Sanem Oktar ile evli kalmış, 1996 yılında Berfin Erdoğan isimli bir kız evladı dünya gelmiştir. 2006 yılından itibaren Türk sinema ve dizi oyuncusu Belçim Erdoğan ile evli olan sanatçının bu evlilikten 2010 yılında doğan Rodin Erdoğan isimli bir erkek çocuğu vardır