Ana sayfa Dizi İzle Yılmaz, Hünkar’ı vuruyor! – Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm Final Sahnesi

Yılmaz, Hünkar’ı vuruyor! – Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm Final Sahnesi

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 10. bölümünün final sahnesi herkesi çok şaşırttı. Hem Hünkar hanım hem de Yılmaz vuruldu. Murat Ünalmış, Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 10. bölüm finalinde şoke eden anlar yaşandı. Videodan final sahnesini izleyebilirsiniz.

Demir ile Yılmaz karşı karşıya geldi. Yılmaz el çabukluğu ile Demir’in elindeki silaha vurarak düşürdü ve yerden aldı. Daha sonra ise Fekeli’nin sözleri aklına geldi. Fekeli, “Birisi öldürmeden önce arkasına bak” demişti. Fekeli, yıllar önce Demir çok küçük olduğundan Adnan’ı öldürmemişti. Yılmaz’da bebeği küçük olduğu için Demir’i öldürmeyeceğini söyledi ama daima da ensesinde olacağını anlattı.

Yılmaz arkasını dönmüş giderken, Demir belindeki 2. silahı çıkarttı ve Yılmaz’ın sırtına doğrulttu. İşte tam da o anlarda Hünkar hanım çıkıp geldi ve Demir’e seslendi. Bu sırada yüzünü Demir’e dönen ve silahı gören Yılmaz ateş etti. Kurşun, Hünkar hanıma geldi. Sonra Demir ateş etti ve bu sefer de Yılmaz yere yığıldı.

Hünkar Hanım ve Yılmaz ölecek mi? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 11. yeni bölümünde en çok da bu sorunun yanıtı merak edilecek. Dizinin yeni bölümünü 22 Kasım Perşembe akşamı atv ekranlarında izleyeceğiz.

Bir Zamanlar Çukurova 10. Bölüm Özeti:

Bir Zamanlar Çukurova’da artık yüzleşme zamanı! Demir, ezeli rakibi Yılmaz’ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlıyor. Çukurova’nın yeni ‘bey’i olarak boy gösteren Yılmaz’ın ise tek amacı intikam! Gerçekler açığa çıkıyor! Züleyha, öldü sandığı Yılmaz’ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verecek! Bu gelişme ise herkesin hayatını yakından etkileyecek. ‘Uhuletle ve suhuletle’ ilerlemekten yana olan Fekeli, gözü dönen Yılmaz’ın yanlış bir şey yapmasından endişeleniyor.

HÜNKAR’IN YENİ PLANI NE?
Oğlunun iyiliği için kurduğu tezgâhın, hayatlarını tehdit etmeye başladığını gören Hünkar, Yılmaz’ı tutamayacaklarının farkında! Demir’in ve soyadlarının zarar görmesinden korkup, yeni planlarla harekete geçiyor!

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de…

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık