Ana sayfa Dizi Haberleri Yılmaz ölmemiş! Bir Zamanlar Çukurova’nın 6. bölüm tanıtımında büyük sürprizler var!

Yılmaz ölmemiş! Bir Zamanlar Çukurova’nın 6. bölüm tanıtımında büyük sürprizler var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 6. bölüm 2. tanıtımında Yılmaz’ın ölmediği ve afla cezaevinden çıktığı görüldü!

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizide, geçtiğimiz hafta cezaevinde çıkan yangında Yılmaz’ın da öldüğü haberini Züleyha radyodan duymuş ve bayılmıştı.

Yeni tanıtımda karnı burnunda doğum yapmak üzere olduğu görüldü. Yılmaz’ın öldüğünü düşünen Züleyha, onun bir parçası olan bebeğini heyecanla beklerken, bambaşka olayların gelişmekte olduğu anlaşıldı.

Yılmaz, hapiste arkadaşına başına gelenleri anlatırken ve intikam planları yaparken tanıtıma yansıdı.

Hükümetin yeni bir af yasası çıkardığı ve Yılmaz’ın da aftan yararlanarak cezaevinden çıktığı tanıtımda yer alıyor.

Yılmaz ölmemiş! Bir Zamanlar Çukurova'nın 6. bölüm tanıtımında büyük sürprizler var! 7

Bu arada Demir’in cezaevine gittiği sahneler de tanıtımda görülmekte. Aynı zamanda Hünkar’ın af kararının duyulmasının ardından Züleyha’nın odasına girip baktığı görülüyor.

Bu sahneler, aslında Demir ve Hünkar’ın, Yılmaz’ın yaşadığını bildikleri ve Züleyha’dan sakladıkları şeklinde yorumlandı.

Tanıtımın sonunda Züleyha’nın merdivenlerden yuvarlanması da heyecan yarattı. Yılmaz’la ilgili aldığı bir haber sonrasında mı yuvarlandı, merak konusu.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 6. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Züleyha’ya rüya gibi bir hayat bahşettiğini düşünerek karşısında mutlu bir kadın görmek isteyen Demir, onun buğulu gözlerini gördükçe çılgına dönecek! Aklı fikri Yılmaz’da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk ediyor. Züleyha’nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürüyor! Artık sabrını koruyamayan Demir’in, Züleyha’ya el kaldıracak kadar gözü dönecek ve Züleyha’nın kaçışı, Demir’in hiç bilinmeyen yönlerini ortaya çıkartacak.

Hünkar, bu yaşananlardan çok tedirgin. İçine düştüğü durumdan hem korkuyor hem de endişeleniyor. Bir sonraki adımını nasıl atacak?

Hem Züleyha’sına kavuşmak, hem de Demir ve Hünkar’dan hesap sormak için hapisten kaçan Yılmaz gördüğü manzara karşısında ne yapacak? Züleyha için elini yeniden kana bulayacak mı?