Ana sayfa Dizi Haberleri Yine tahmin bile edilemedi! Yargı’da senarist Sema Ergenekon bir ters köşe daha yaparak şaşırttı!

Yine tahmin bile edilemedi! Yargı’da senarist Sema Ergenekon bir ters köşe daha yaparak şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’de Pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisi, senaryosu ile her bölüm izleyenleri tahminlerin ötesine götürmeye devam ediyor! Son derece zekice kurgulanmış olaylar ile birlikte içiçe geçmiş ilişkiler ağını tahmin etmek, her bölüm daha da zorlaşıyor!

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları dizi, oyunculuk performansları ile ayrı bir ilgi topluyor ve çok beğeniliyor. Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Uğur Polat, Şükran Ovalı gibi dizinin önde gelen isimlerinin yanı sıra diğer rollerde yer alan isimler de Yargı dizisinde performansları ile dikkatleri çekiyorlar.

Yeni sezonunda da yine Pazar akşamlarının çok konuşulan, çok sevilen dizisi Yargı’da geçtiğimiz sezon olduğu gibi hikayede heyecan düşmüyor. Üstelik sorular hızla yanıtını bulurken, yepyeni olaylar ve bambaşka gelişmelerle bir sonraki bölüm için merak daha da artıyor.

Bu başarının altında senarist Sema Ergenekon’un payı çok büyük! Hikaye örgüsü o kadar iyi tasarlanıyor ki izleyicinin tahmin etmesini çok zorlayan ve hatta çoğu zaman hiç tahmin edilemeyen durumlar, kişiler, olaylar ortaya çıkıyor.

Sıkmayan, yormayan, haftalarca uzatıp saç baş yoldurmayan senaryosu ile Yargı dizisi, kuyu cinayeti meselesini de hızla çözdü! Muhabir Burak’ın katil olduğu anlaşıldı. Şimdi Ilgaz ve diğerlerinin delillere ulaşıp ispatlaması kaldı! Son bölümde Burak’ın kaçarken Eren’i vurması ve ardından Ilgaz’ın Burak’ı bacağından vurması sonrası, birinin ölüp ölmediği merak konusu. Yeni bölümde Burak’ın yaptıklarının cezasını çekmeden ölüp gitmesini izleyici hiç istemiyor! Engin gibi onun da kolay yoldan kurtulmaması izleyenlerin tek dileği!

Yine tahmin bile edilemedi! Yargı'da senarist Sema Ergenekon bir ters köşe daha yaparak şaşırttı! 11

Bu arada bir başka mesele de Pazar akşamı ekrana gelen 41. bölümde çözüm buldu! Burak’ın katil çıkmasından sonra izleyicilerden pek çoğu, tahminlerini Tolga üzerinde yoğunlaştırdıklarını sosyal medyadaki yorumlarında aktardılar. Emir Özden’in hayat verdiği Tolga’nın bazı hareketlerinden şüphe akıyordu! Fakat kimse Tolga ile ilgili gerçeği tahmin bile edemedi!

Onu katil sananlar çoğunluktaydı ama Tolga, Ilgaz’ın okuması için büyük destek verdiği bir gençti. Ilgaz, Ceylin’i yakından kontrol edebilmek için Tolga ile anlaşmıştı. Diziyi takip edenler, Sema Ergenekon’a yine şapka çıkarırken, yaptıkları yorumlarda bu durumu asla tahmin edemediklerini de ayrıca belirtiyorlar…

İşte o yorumlardan bazıları…

Yine tahmin bile edilemedi! Yargı'da senarist Sema Ergenekon bir ters köşe daha yaparak şaşırttı! 12 Yine tahmin bile edilemedi! Yargı'da senarist Sema Ergenekon bir ters köşe daha yaparak şaşırttı! 13 Yine tahmin bile edilemedi! Yargı'da senarist Sema Ergenekon bir ters köşe daha yaparak şaşırttı! 14 Yine tahmin bile edilemedi! Yargı'da senarist Sema Ergenekon bir ters köşe daha yaparak şaşırttı! 15