Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık Baraj! Fox TV’de Yasak Elma entrikada halt etmiş, siz asıl Baraj’ı görün!

Yok artık Baraj! Fox TV’de Yasak Elma entrikada halt etmiş, siz asıl Baraj’ı görün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Entrikanın kralı hangi dizi derseniz daha önce Yasak Elma favori ilk yanıt olurdu… Ancak Baraj dizisi geriden gelip, entrikalarıyla Yasak Elma’yı bile geçti.. Dizide her hafta farklı bir dünya yaşanıyor. Baraj hayranları ise senaristlerin hayal gücüne yetişemiyor. Tam olarak yaşanan durum bu…

Zaten hikayesi çoktan biten Baraj dizisinde uzatmalar oynanırken, final kararı kesinleşti… Fox Tv ekranlarında dizinin son 3 bölümü kaldı.39. bölüm itibari ile final yapacak olan Baraj dizisi nasıl bitecek kimse bir şey bilmiyor…

Senaristlerin hayal gücü o kadar geniş ve hikayenin hızı o kadar fazla ki, izleyicilerin adeta başı döndü. 27 nisan salı akşamı dizinin 37. yeni bölümü yayınlanacak. Nazım en son Nehir için vurulmuştu. Yeni bölümde Nazım’ın hastaneden çıkmasını bile beklemeden Tarık ile evlenen Nehir, herkesi şoke edecek.

Kesin altında bir başka entrika vardır ve kesin Nehir bunu çok mecbur kaldığı için yapmıştır. Ama hikayenin hızı ve senaristlerin hayal gücü karşısında şaşırmamak elde değil.

Diziyi İbrahim, Tarık ve Zahra karakterleri için izlediğini söyleyen ve final olacağı için de pek de itiraz etmeyen bir izleyici kitlesi var. Nazım, Nehir ve Bahar üçgeni artık fazlasıyla sıkmıştı. Ama İbrahim, Tarık ve Zahra üçlüsünün eğlenceli sahneleri izleyicileri sürüklemeye başladı.

Dizinin son 3 bölümüne de bu karakterler damga vuracağa benziyor. “Nazım’ın başına ne zaman bir şey gelse Nehir evleniyor” diye yorum bırakan Baraj hayranları, Nehir karakterinin evlenmeye doyamadığı eleştirileri yapıyor.

Tabii tüm bunların bir rüya olma ihtimali de var. Ne de olsa Baraj dizisinde her şey mümkün. Yasak Elma ile Baraj dizisini karşılaştıran hayranlar hem benzerliklere işaret ediyor hem de entrikanın dozunun ne kadar arttığına değinen paylaşımlar yapıyor.

İşte 27 Nisan Salı akşamı yayınlanacak olan Baraj dizisi 37. bölüm fragmanı: