Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Bir Zamanlar Çukurova setinde Kerem Alışık hakkındaki yeni iddia şoke etti!

Yok artık! Bir Zamanlar Çukurova setinde Kerem Alışık hakkındaki yeni iddia şoke etti!

tarafından zk zk

atv’nin sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın setinden ilginç tartışma ve gerginlik haberleri geliyor son günlerde! Daha önce dizinin setinde Kerem Alışık ve bir süre önce yapıma veda eden Uğur Güneş arasında, Hilal Altınbilek nedeniyle bir kavga yaşandığı kulislere yansımıştı. Güneş ile beraber olan ve sonra ayrılan Altınbilek’in Alışık ile birlikte olmasının, sette gerginliğe sebep olduğu şeklinde dedikodular yansımıştı medyaya.

Konuyla ilgili ayrıntılar tekrar gündeme gelmedi ama bir başka isimle Kerem Alışık arasında yakın zamanda yaşanan gerginlik sonrası dikkatler yine Bir Zamanlar Çukurova setine çevrildi!

Yok artık! Bir Zamanlar Çukurova setinde Kerem Alışık hakkındaki yeni iddia şoke etti! 8

Perşembe akşamları ekrana gelen ve 3. sezonuyla da çok izlenen dizinin setinde Murat Ünalmış ve Kerem Alışık arasında kavga yaşandığı söylentileri kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı.

İkilinin tartışmalarının mahkemeye kadar yansıdığı öğrenilirken, Kerem Alışık’ın, geçtiğimiz yıl Ocak ayında yaşanan bir hadisede engelli bir gence yumruk attığı şeklindeki bir iddia ise gündeme bomba gibi düştü!

Yok artık! Bir Zamanlar Çukurova setinde Kerem Alışık hakkındaki yeni iddia şoke etti! 9

İddia, Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği bazı bilgiler üzerine dikkatleri çekti! Buna göre, dizide Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık, konuşma engelli bir figüranı yumrukladı. Olay bir şekilde kapatıldı ve mahkemeye taşınmadı.

Haberde şu detaylara yer verilmekte: Setten sızan bilgilere göre; ambulans kullanan engelli figüranın ani fren yapmasına sinirlenen Alışık, 25 yaşındaki gence yumruk attı. Genç darp raporu almaya kalkınca da gönlünü almak için hediyeler aldı. Olay kapatıldı. Ardından Alışık’ın Engelsiz Yaşam Vakfı’ndan ödül alması ise tüm set ekibini şoke etti.