Ana sayfa Sosyal Medya Yok artık! Kerem Bürsin, sevimli köpeği ile takım giyindi, ortaya gülümseten bir poz çıktı!

Yok artık! Kerem Bürsin, sevimli köpeği ile takım giyindi, ortaya gülümseten bir poz çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Kerem Bürsin, şu sıralar Sen Çal Kapımı isimli diziyle ekranlara geliyor. Fox TV’de yayınlanan romantik komedi tarzındaki dizide Hande Erçel ile birlikte başrolde yer alan Bürsin, Serkan rolü ile hayranlarının yakın takibinde.

Kerem Bürsin, son dönemde ismi dizideki partneri Hande Erçel ile anılsa da Serenay Sarıkaya ile ayrılığından sonra bir başka isimle görülmedi.

Hande Erçel ile de arkadaş oldukları ve aşk yaşadıkları şeklindeki haberleri yalanlayarak artık çok sıkıldıklarını da her fırsatta gösteriyorlar.

Kalbi şu sıralar boş olan oyuncunun vaktinin büyük çoğunluğu sette geçiyor ama set dışında da en büyük eğlencesi spor! Oyuncunun hayranları, onun spor yapmayı çok sevdiğini biliyor.

Esprili bir kişilik olan Kerem Bürsin, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla takipçilerini gülümsetti. Köpeği Hector ile poz veren oyuncunun fotoğrafında ilginç detaylar vardı!

Köpeği ile aynı renkte bir sweat giydiği görülüyor oyuncunun. Gri renkli kıyafetle birlikte bir başka detay daha gülümsetiyor.

Köpeğinin renginde bir de şapka ile tamamlamış Kerem Bürsin konseptini. İşte ünlü oyuncunun görenleri gülümseten pozu…

Yok artık! Kerem Bürsin, sevimli köpeği ile takım giyindi, ortaya gülümseten bir poz çıktı! 7