Ana sayfa Sosyal Medya Yok artık! Sefirin Kızı’nın Sahra’sı gitmiş, bambaşka biri gelmiş! Deniz Işın yeni dizisi için imaj değiştirdi!

Yok artık! Sefirin Kızı’nın Sahra’sı gitmiş, bambaşka biri gelmiş! Deniz Işın yeni dizisi için imaj değiştirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha önce başka dizilerde rol almış olsa da Sefirin Kızı dizisinde bir kaç bölümlük macerası ile çok konuşulan bir isim oldu Deniz Işın. Oyuncu, diziye Sahra karakteriyle gelmiş ve hem başarılı performansı hem de güzelliği ile dikkatleri çekmişti. Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Gediz ile çok yakıştırılıyordu ve ölmesi de izleyenleri çok üzmüştü.

Deniz Işın’ın gidişi izleyicinin hoşuna gitmedi ama oyuncu kısa zamanda yeni bir diziyle ekrana dönecek. Aslında onu Her Yerde Sen ve İyi Günde Kötü Günde dizisinde de izlemişti ama oyuncu akıllara Sefirin Kızı’nın Sahra’sı olarak kazındı bir kere!

Şimdi ise bambaşka bir kişiyi oynayacak! Üstelik bu karakter için imaj değişikliği de yaptı ve ilk gelen görüntülerle de çok şaşırttı! Aklınıza kısa ve sarı saçlarıyla kalan Sahra’yı artık uzun ve daha koyu renkli saçlarla göreceksiniz!

Yok artık! Sefirin Kızı'nın Sahra'sı gitmiş, bambaşka biri gelmiş! Deniz Işın yeni dizisi için imaj değiştirdi! 7

Deniz Işın, hazırlıkları süren ve yakında ekranda olacak olan Fox TV’nin Masumiyet dizisi ile ekrana dönecek! Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve Deniz Çakır’ın başrolünde oynadığı dizi ile ekrana gelecek.

Oyuncu, fotoğraf çekimlerinin kamera arkasında yeni imajıyla görülürken, yeni karakteri hakkında da bilgiler verdi. Muhtemelen hala Sahra’yı unutamayan izleyici için Deniz Işın’ın kaynak yapılan uzun saçları ve yeni görüntüsü herkesi çok şaşırtacak!

Oyuncu, bu kez İrem Orhun isimli bir karakteri oynuyor. Yeni karakteriyle ilgili ipuçlarını ve yeni görüntüsünü, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…