Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Sen Anlat Karadeniz’den yeni bir ayrılık mı var? Söylentiler kafaları karıştırıyor!

Yok artık! Sen Anlat Karadeniz’den yeni bir ayrılık mı var? Söylentiler kafaları karıştırıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, 21. bölümüyle sezon finali yaptı ama yaz arasında dizide sular durulmak bilmiyor!

Önce yönetmen Emre Kabakuşak ayrıldı diziden. İzleyenleri asıl sarsan ise dizinin hikayesini ve senaryosunu yazan Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in de diziden ayrılmasıydı.

Üstelik senaristlerin ayrılmasıyla ilgili olarak yaşanan süreçte hiç bir resmi açıklama yapılmazken, iki senaristin vedaları da sosyal medya üzerinden oldu.

Erdem ve Eryılmaz, izleyenlerin yoğun ısrarları sonucunda diziden ayrıldıklarını ifade eden bir veda mesajı yayınladılar sayfalarında.

Mesajın bir cümlesinde de bu vedanın kendi kararları ile olmadığını da vurgulayıp, detaylara girmemeyi tercih ettiler.

Sosyal medyada uzun süredir büyük tartışmalara neden oluyor bu ayrılıklar.

Diziyle ilgili gelecek her habere kulak kabartan ve merakla takip eden izleyiciler, başka ayrılıkların olmasından da endişe ediyor.

Sezon yaklaşırken başka kimlerin gideceği ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Yine bir başka söylenti ise sosyal medyada dolaşmaya başladı. Daha önce yönetmen ve senaristlerin ayrılıklarının da bu şekilde gündeme söylenti olarak gelmesi ve sonrasında gerçekleşmesiyle, izleyicinin de kafası karıştı.

Yok artık! Sen Anlat Karadeniz'den yeni bir ayrılık mı var? Söylentiler kafaları karıştırıyor! 7

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Diziden Vedat’ı oynayan Mehmet Ali Nuroğlu’nun da ayrılacağı şeklindeki söylentiler, sosyal medyaya yansımaya başladı.

Kamera arkası ekipteki değişiklikten sonra bu kez de kamera önünde mi değişiklikler oluyor, henüz hiç bir kesin bilgi yok. Mehmet Ali Nuroğlu’nun oynadığı Vedat karakteri, dizinin kilit karakterlerinden biri. Onun diziden gitmesi, ölmesi veya değişmesi, pek mümkün görünmüyor. Ancak söylentiler de kafaları karıştırıyor.

Gerçeklik payı var mı yoksa sadece bir söylenti mi henüz belli değil ama Sen Anlat Karadeniz dizisinin takipçileri, yaz sezonunda hayli heyecanlı bir süreç geçirdi. Yeni sezon öncesinde yaşanan bu çalkantılı durumların sezona nasıl yansıyacağını hep birlikte göreceğiz.

İşte sosyal medyadan bazı paylaşımlar: