Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık! Şevkat Yerimdar dizisi Kanal D’ye mi geçti?

Yok artık! Şevkat Yerimdar dizisi Kanal D’ye mi geçti?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV ekranlarında uzun süredir yayınlanan ve başrollerinde Özgürcan Çevik ile Başak Parlak’ın rol aldıkları Şevkat Yerimdar dizisi beğeniyle izleniyor.

Cuma akşamları ekrana gelen dizinin müdavimlerini şaşırtan bir durum oluştu kısa bir süre önce.

Kanal D’nin internet sitesindeki yayın akışında Şevkat Yerimdar’ın adını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi! 27 Şubat Salı akşamı saat 20:00’de Şevkat Yerimdar yayın akışında yer alıyor. Önce anlam verilemeyen durum sonradan ortaya çıktı ki Şevkat Yerimdar dizisi değil, filmi ekrana gelecek.

İlk defa film olarak çekilen Şevkat Yerimdar, daha sonra diziye uyarlandı ve Fox TV’de yayınlanmaya devam ediyor. Romantik komedi türündeki film, gişede ilgi görünce ekran macerasına başlamıştı. Salı akşamı Kanal D’de işte o film yayınlanacak ama tabii ki Şevkat Yerimdar ile Fox TV kanalı özdeşleşince ilk etapta ismi görenler aynı durumu yaşıyor!

Bülent İşbilen’in yönetmenliğini yaptığı ve Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Cezmi Baskın ve Tarık Papuçcuoğlu’nun başrollerinde oynadıkları 2013 yılında çekilen Şevkat Yerimdar filminin konusu ise şöyle:

Şevkat Yerimdar, Balat’ın tarihi çarşısında yumurta dükkanı işleten, sıradan ama her sıradan insan gibi bazı arızaları da olan bir adamdır. Hayattaki en büyük tutkusu ölesiye bağlı olduğu takımı Beşiktaş’tır. Çevresi tarafından çok sevilen ve iyi kalpli bir adam olan ancak öfke kontrolünü sağlama konusunda zorluklar yaşayan Şevkat’ın yumurtacı dükkanına bir gün bodoslama bir araba girer. Son derece zengin bir ailenin kızı olan Pelin’in yaptığı bu kazanın akabinde takip eden olaylarla Şevkat’in hayatı ters yüz olacaktır.

Yok artık! Şevkat Yerimdar dizisi Kanal D'ye mi geçti? 7