Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisine ne oldu? Halil İbrahim Ceyhan hayranları büyük kaygı yaşıyor!

Emanet dizisine ne oldu? Halil İbrahim Ceyhan hayranları büyük kaygı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin yeni bölümlerinin geçtiğimiz hafta ekrana gelmesi bekleniyordu. Ancak kanaldan yapılan açıklamada yeni bölümlerin geçen hafta yayında olmayacağı duyuruldu. Şimdi bu hafta için de benzer bir duyuru yapıldı.

Kanal 7’nin sosyal medyada da çok gündem olan ve başrolünde Halil İbrahim Ceyhan’ın yer aldığı günlük dizisi Emanet’e ne olduğunu izleyiciler merak ediyor. Dizinin ilk iki sezonunda Sıla Türkoğlu da başrolde bulunuyordu ve Halil İbrahim Ceyhan ile birlikte çok güçlü bir dizi çifti olarak izleyicilerde karşılık bulmuştu.

Emanet dizisi için ilk büyük kayıp Sıla Türkoğlu’nun ikinci sezon sonunda diziden ayrılmasıydı. Ancak yeni eklemelerle dizi yoluna devam ediyor ve üçüncü sezonda da Halil İbrahim Ceyhan’ı sevenler projeye büyük destek veriyor. Zaten oyuncunun son dönemde sosyal medyada büyük bir sıçrama yapmasının altında da bu hayran desteğinin çok güçlü olması yatıyor.

Kanal 7’nin 6 ile 10 Mart tarihleri arasındaki yeni haftada da Emanet dizisinin yeni bölümlerinin olmayacağını duyurması izleyicileri hem üzdü hem de kaygılandırdı.

Emanet dizisine ne oldu? Halil İbrahim Ceyhan hayranları büyük kaygı yaşıyor! 17

Geçmişten bu yana dizinin stok bölümleri çekilir ve ekrana bu bölümler zaman içinde yansıtılır ve Emanet dizisi hafta içi beş gün boyunca kesintisiz olarak yoluna devam edebilirdi.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketinin ardından birçok dizi gibi Emanet’in çekimlerinin de durduğu düşünülse bile, ekibin elinde stok bölümler olduğu düşünülüyordu.

Emanet dizisinin takipçileri dizinin yeni bölümlerini heyecanla bekliyor ama Kanal 7’den iki haftadır yapılan paylaşımlarda erteleme gelmesi de kafaları karıştıran bir gelişme oldu.

Emanet dizisinin akıbetini dizi hayranları merak ediyor ve sosyal medyada neler olduğu soruluyor.