Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık Yasak Elma çıtayı yükseltti, Üç Kuruş altında kaldı!

Yok artık Yasak Elma çıtayı yükseltti, Üç Kuruş altında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisini beşinci sezonda bile çok iyi reytingler alabildiği için tebrik etmek şart oldu. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrolünde yer aldığı Yasak Elma dizisi Fox TV ekranında yeni sezona biraz düşük reytinglerle başladı.

Ancak bölümler ilerledikçe senaristler yine absürtlüklerle dolu sahneler yazınca, izleyiciler kendisi ile dalga geçen bir dizi olarak öne çıkan Yasak Elma’ya yine tutuldu… Dizinin geçtiğimiz sezonlarda da düşük reytingler aldığı dönemler oldu. Ancak her seferinde senaristler mutlaka bazı detaylar ekleyip, abartılı olayları ve entrikaları gündeme getirerek Yasak Elma’yı ayakta tutmayı başardı.

Bu sezon da aynı durum yaşanıyor. Yasak aşk teması üzerinden beşinci sezonda da 3 haftadır tüm kategorilerde birincilikleri elde eden Yasak Elma, gerçekten hak ettiği bir başarının sahibi oldu…

Dizinin hayranları her bölümü büyük keyif ile izliyor. Gerçek hayatta olması mümkün görünmeyen birçok olay Yasak Elma’da yer alabilir. Bu durum artık bir eğlenceye de dönüştü. Ender karakterini canlandıran Şevval Sam da absürtlükler üzerinden dizinin ilerlediğine vurgu yapmıştı. Ancak bazen gerçek hayatta yaşananlar dizideki olaylardan bile daha vahim olabiliyor… Şevval Sam’ın da dikkat çektiği bu vurguyu da hatırlatalım.

Yasak Elma, 118. bölümü ile birlikte yine tüm kategorilerde sadece birincilik almadı. Her kategoride reytingini yükseltti. Bu yükseliş de Üç Kuruş dizisinin geride kalmasına neden oldu.

Yasak Elma dizisi ile birincilik rekabetine 1 Kasım akşamı başlayan Üç Kuruş, iyi bir açılış yaptı. Ancak Fox TV dizisinin çok çok iyi reytingler alması Show TV dizisinin gerisinde kalmasına neden oldu.

Pazartesi akşamları gelecek hafta Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başlaması ile birlikte birincilik tablosu değişebilir. Yasak Elma ikinciliğe düşer ise kimse bu işe şaşırmaz.