Ana sayfa Sosyal Medya Yok böyle bir aile tablosu! Anıl Altan bile zamanı durdurmak istedi!

Yok böyle bir aile tablosu! Anıl Altan bile zamanı durdurmak istedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe günü tv8 ekranında Eser Yenenler Show programına konuk olan ünlü çift, sergiledikleri uyumlu halleri ile dikkat çekmişti.

Kompleksiz olmaları, birbirlerinin fikirlerine saygı duymaları, naif ve akılcı yaşam tarzları ile de takdir gören ikili, yurt dışında yaşama hayalleri olduğundan da bahsetmişti.

Alin ve Lina’nın doğumundan sonra hayatları tamamen değişen çift, çocuklarını yetiştirme noktasında ince eleyip sık dokuyor.

Her hallerini sosyal medyada paylaşarak aile bilincini de aşılayan çift, zaman zaman öyle fotoğraflar paylaşıyor ki, aileye olan hayranlık katlanıyor.

Yok böyle bir aile tablosu! Anıl Altan bile zamanı durdurmak istedi! 8

Böyle bir paylaşım da Anıl Altan’dan geldi. “Zamanı durdurabilirsiniz, başka bir isteğim yok” diye not bırakan Anıl Altan’ın bu paylaşımına takipçileri de kalp bıraktı.

Yok böyle bir aile tablosu! Anıl Altan bile zamanı durdurmak istedi! 9

Kaan Sekban ile Son 5 Yıl isimli müzikal projesinin provalarına devam eden Pelin Akil de prova dönüşü bebekleri ile buluştuğu anları paylaştı.

Akil, “3-4 saatlik provadan sonra eve özlemle gelişim… Her an burnumda tütmeniz… Şükürler olsun” diyerek sevgisini gösterdi.