Ana sayfa Dizi Haberleri Kızım dizisi, her bölümüyle şaşırtıyor! 5. bölümde daha da çok şaşıracağız!

Kızım dizisi, her bölümüyle şaşırtıyor! 5. bölümde daha da çok şaşıracağız!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
TV8 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızım dizisinin yeni bölümü 19 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek.

5. bölümü yayınlanacak olan dizinin bir önceki bölümünde, günlerce eve gelmeyen ve Öykü’yü yalnız bırakan Demir, sosyal hizmetlerin onu götürmesine izin vermiyor.

Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizide, Demir kızına gerçekten bir baba olmaya çalışıyor.

Kızım dizisi, her bölümüyle şaşırtıyor! 5. bölümde daha da çok şaşıracağız! 7

Tabii bu çalışmalar sırasında da hayli komik anlar yaşanıyor baba kız arasında.

Candan’ın evinde kalmaya devam eden ikilinin eğlenceli sahneleri, 5. bölümde izleyici de keyiflendirecek.

Demir, Öykü’yü okula götürdüğünde, teyzesi ile görüştüğünü ve kendisine söylemediği şeyin ne olduğunu soruyor.

öykü yanıt verecek mi şimdi en çok bu merak ediliyor. Ancak ikilinin baba kız olma aşamasında bu kez anne ortaya çıkacak. Selin Şekerci’nin oynayacağı Leyla, hikayesiyle de çok merak ediliyor.

Neden Öykü’yü bırakıp gitti, para verip başkasına baktırdı ve öldüğünün sanılmasını istedi ve neden geri dönüyor?

İşte bu şaşırtıcı hikaye, yakında Kızım dizisinin en çok merak edilen konusu olmaya başlayacak.

5. bölümde ise baba-kızın birbirlerine daha da yakınlaşmalarına şahit olacağız. Tam da anne ortaya çıkmadan önce!

İşte Kızım 5. bölüm tanıtımı:

KIZIM 4. SON BÖLÜM ÖZETİ

Uğur, Candan ve kızı Öykü’yü geride bırakmaya niyetlenir. Kızına bir mektup bile yazar. Tam o sırada arkadaşı bir kamyonet ile çıkagelir. Amacı Candan’ın evindeki tabloları almaktır. Demir Uğur’a engel olur. Polisi arar ve Uğur’u yakalatır.

Bu arada Murat, Candan’a Demir ile ilgili bir araştırma yaptırdığını söyler. Öykü eve geldiğinde evde kimseleri bulamaz. Karakol çıkışında Murat’ın arabada Uğur ile ilgili sözleri Demir’in canını sıkar. Eve döndüklerinde Candan, Öykü’ye olan biteni anlatır. Babasının nasıl bir kahraman olduğunu anlatır.

Demir’in yanına giden Öykü, Cemal’in ona gönderdiği mesajı söyler. Demir hışımla dışarı çıkar Cemal’i bulur. Kızına bulaşmamasını söyler ve kafa atar.

Akşam yemeğinde Candan Öykü’ye ailesi ile ilgili sorular sorar. Öykü herşeyi anlatır. Aslında ona teyzesinin baktığını da itiraf eder. Babasının hayatta olduğundan bile haberi olmadığını, eğer olsaydı kimselere bırakmayacağını da söyler.

Uğur’un yakalanmasından sonra vicdan azabı çeken Demir, Uğur’un evine gider ve annesine Uğur’un şehir dışına gittiğini bir şeylere ihtiyacı olduğunda onu aramasını söyler. Gece eve döndüğünde anahtarları yanına almadığını farkeder. Çok geç olmuştur. Eve giremeyince dışarda yatmak zorunda kalır.

Demir sabah kahvaltıda Öykü’ye yabancılarla bir daha konuşmamasını tembih eder. Bu arada böyle bir durumda kalması durumunda ona neler yapacağını anlatır.

Demir, Öykü’nün teyzesini bulmaya gider. Fakat evde bulamaz, havalimanında bulur. Öykü’nün gerçek teyzesi olmadığını ve Öykü’nün gerçek annesinin hayatta olduğunu öğrenir. Öykü’nün ona nasıl geldiğini anlatır. Demir, Öykü’nün gerçek babası olup olmadığını ve 8 sene sonra neden bırakıp gittiğini sorar. Teyzesi nedenini Öykü’ye sormasını ister. Israrla sormasına rağmen nedenini öğrenemez.