Ana sayfa Sosyal Medya Yolun Açık Olsun’un yıldızları Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’tan kıskandıran poz!

Yolun Açık Olsun’un yıldızları Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’tan kıskandıran poz!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en çok beğenilen oyuncularından Tolga Sarıtaş ile artık usta bir isim haline gelen Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı Yolun Açık Olsun filmi çekimlerine devam ediyor. Her iki oyuncunun hayranlarının büyük bir merakla beklediği filmden çok güzel bir kare sosyal medyaya düştü.

Lanistar Medya tarafından Netflix için çekilen filmin çekimlerine yaklaşık bir ay önce başlandı. O günden bu yana çekimler sessiz sedasız devam ediyor. Setten hiç fotoğraf paylaşılmadığı gibi bir bilgi akışı da olmuyor.

Ancak dizinin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ın birlikte çekilmiş yeni bir fotoğrafı sosyal medyaya düşünce hayranları büyük bir heyecan yaşadı. Fotoğrafta birbirine sarılan iki oyuncu son derece neşeli ifadeleriyle dikkat çekiyor.

Yolun Açık Olsun'un yıldızları Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'tan kıskandıran poz! 7

Yolun Açık Olsun isimli filmin yönetmenliğini Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

Yapımcılığını Lanistar Medya ve Same Filmin üstleneceği Yolun Açık Olsun filminin aksiyon türünde olacağı belirtiliyor. Ancak konusuyla ilgili henüz net bir açıklama yok.

En son Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelen Engin Akyürek, çok yakında Yolun Açık Olsun, Tolga Sarıtaş’ın ise rol aldığı dördüncü film olacak. Sarıtaş bugüne kadar Bahtı Kara, Kaledeki Yalnızlık ve Kötü Çocuk filmlerinde yer aldı.

Bu arada filmin oyuncu kadrosunda Belfu Benian da yer alıyor. Filmde Engin Akyürek’in karısı Duygu’yu canlandıracak olan genç oyuncu, dizi dünyasına Sen Anlat Karadeniz ile adım atmıştı. Yolun Açık Olsun, Benian’ın ilk filmi olacak.