Ana sayfa Sosyal Medya YouTube’da en çok takipçiye sahip dizi Senden Daha Güzel oldu!

YouTube’da en çok takipçiye sahip dizi Senden Daha Güzel oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz dizilerinin aldığı düşük reytingler sezonun en önemli gündem maddesi oldu. Çok büyük iddialarla ve parlak oyuncularla ekrana gelen yaz dizilerinin aldığı reyting puanları çok düşük. Ancak diziler YouTube’da tam tersine büyük başarı gösteriyor.

Yaz sezonunun ortasına gelindi bile. Yeni dizilerin aldıkları reyting oranları ise herkesi şaşkınlığa uğrattı. Çok dikkat çekici hikayeler ve iddialı isimlere rağmen dizilerin neredeyse tamamı ortalamanın oldukça altında puanlar alıyor.

Reytingler bu kadar düşük gitmesine rağmen yaz dizileri YouTube’da tam aksine oldukça başarılı gidiyor. Dizilerin bölümleri ve tanıtımları YouTube’da yüzbinlerce kişi tarafından izleniyor. Dizilerin YouTube kanallarında en çok aboneye sahip olan dizi ise Senden Daha Güzel oldu.

YouTube’da en çok takipçiye sahip dizi Senden Daha Güzel oldu! 7

Başrollerini Cemre Baysel ve Burak Çelik’in paylaştığı Fox TV dizisi Senden Daha Güzel’in YouTube kanalı yaklaşık 600 bin takipçiye ulaştı. Senden Daha Güzel dizisini 500 binden fazla aboneyle Duy Beni, 400 binden fazla aboneyle de Tozluyaka takip ediyor. En az aboneye sahip olan kanal ise TRT 1’de yayınlanan Balkan Ninnisi oldu.

Dizilerin YouTube’daki bölümlerinin ve tanıtımlarının izlenme oranları da reytinglerle büyük zıtlık gösteriyor. Örneğin Tozluyaka dizisi, ortalamanın altında puan almasına rağmen reytinglerde birinci oluyor. Sebebi dizilerin iyice düşük puan alması. Ancak Tozluyaka’nın ilk bölümünün YouTube’daki izlenme oranı 7,5 milyona ulaştı. İkinci bölümün izlenme sayısının da 6 milyona ulaşması çok dikkat çekici bir ayrıntı.

Benzer bir durum Senden Daha Güzel dizisinde de yaşanıyor. Dizinin YouTube’da yayınlanan ilk bölümü 10 milyondan fazla kez izlendi. Duy Beni’nin kısa süre önce paylaşılan dördüncü bölümü de 1 milyon izlenmeye ulaştı.