Ana sayfa Dizi Haberleri Yurdaer Okur, 7 günahtan birisini işleyen Kefaret’in Ahmet’i oldu!

Yurdaer Okur, 7 günahtan birisini işleyen Kefaret’in Ahmet’i oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kuruluş Osman dizisinin ilk sezonunda Balgay isimli Moğol komutanını izleyenler, Yurdaer Okur’un başarılı performansını hatırlayacaktır. Usta oyuncu böyle etkili bir diziden sonra bu sefer de Fox TV’de yeni başlayan Kefaret’te bir cerraha hayat vermeye başladı. Ahmet karakterinde oyuncu, çok farklı bir portre çiziyor.

Her yer aldığı yapıma büyük değer katan isimlerden olan Yurdaer Okur, Kefaret’te de Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat ile birlikte başrolde yer alıyor. Oyuncu, dizinin hikayesinde tam da merkezde yer alan karakterlerden birisiyle ekranda izleyicilere farklı duygular yaşatacak.

Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası isimli programa konuşan Yurdaer Okur, “Ahmet çok başarılı bir cerrah. Aile kavramına çok önem veren, annesi ve babası da doktor olan, aileden gelen yaptığı meslek. Mesleğine karşı çok duyarlı, idealist bir doktor” diyerek karakteri anlattı.

Ahmet ve Zeynep’in çok mutlu bir evliliği var. Zamanında da birbirlerini severek, aşık olarak evlendiler. Ahmet, tüm karşı fikirlere rağmen ailesini dinlemeyerek bu evliliğe adım attı. Ancak yıllar geçtikçe artık hayatında bazı şeyler değişmeye başladı. Ahmet, Özge Özacar’ın canlandırdığı Meltem karakteri ile gizli bir aşk yaşıyor.

Yurdaer Okur, 7 günahtan birisini işleyen Kefaret'in Ahmet'i oldu! 7

Yurdaer Okur, “Çok mutlu bir evliliği var. Zamanında çok severek, aşık olarak, her şeyi bir tarafa bırakarak evlense de yıllar geçtikten sonra bu 7 günahtan birini işliyor. Şehvet duygusuna kapılıp bazı olaylara karışıyor. Bunun neticesinde gelişen olaylar ailenin, kendisinin, çocuklarının bir kefaret ödemesine neden oluyor” diyerek karakterinin detaylarını anlattı.

Senaryonun kendisine çok ilginç geldiğini anlatan oyuncu, merak unsurunun çok yüksek olduğunu dile getirdi. Zülfü Livaneli’nin kitabından diziye Mahinur Ergun tarafından uyarlanan Kefaret’in hikaye kurgusu oyuncuyu çek etkiledi.

Yurdaer Okur, bu konuda şunları söyledi: “Senaryo bana ilginç geldi. Daha önce okuduğum çoğu senaryodan farklı geldi, yapı gereği. Merak unsuru had safhada ve dil olarak da hem günümüzü seyredecekler, bir yandan 5 yıl önce neler olduğunu da seyredecekler. Aslında puzzle’ın parçalarını oluşturmak gibi. O anlamda seyirciye de keyif vereceğini düşünüyor.”

Dizide neler olacağı konusunda da kısa bilgiler veren Yurdaer Okur, Ahmet’in güçlü durmaya ve ayakta kalmaya devam edeceğini, yeniden bir aile olmayı deneyeceğini belirtiyor.