Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi nereye gidiyor? Olanlar, olacakların da teminatı!

Yargı dizisi nereye gidiyor? Olanlar, olacakların da teminatı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’nın 55. bölümü, adeta nefesler tutularak izlendi! Dizinin yeni bölümünde Defne’nin dondurucuya konulmasından sonra Ilgaz ve beraberindekilerin onu kurtarıp kurtaramayacağı en büyük soruydu. Defne, sağ salim kurtuldu, Metin amir de yoğun bakımdan çıktı.

Ailenin yeniden bir araya gelmesi ile izleyenler derin bir nefes aldı! Ancak dizideki gelişmeler, giderek daha da şaşırtıcı durumların ortaya çıkmasına da gebe olduğunu gösteriyor! Güçlü kalemi ile Yargı dizisinde izleyiciyi her hafta şaşırtmayı başaran Sema Ergenekon, 55. bölümde de hem merak uyandıran hem de heyecanı arttıran yeni sorular sordurdu!

Rıdvan’ın öldürülmesinden sonra Özge’nin katilin peşine düşmesi ve onu vurması, hiç beklenmeyen bir başka gelişmeydi. Pars’ın odasındayken kapı altından atılan bir zarfta katilin fotoğrafı ve adresi verilmişti. Özge adamın peşine düşerken zarfı alan Pars da silahını kapıp çıktı! Özge’nin mezarlıkta adamla yaşadığı tartışma sonrası zor durumda kalmasının ardından, çantasındaki silahı çıkarıp ateşlemesiyle adam vuruldu.

Yargı dizisi nereye gidiyor? Olanlar, olacakların da teminatı! 14

Bu arada, Yekta’nın oğlu Ömer’in bambaşka planları olduğu da ortaya çıktı! Salim’in Balkan çetesini çökertecek bilgileri Ceylin’e vermesi çok şaşırttı! Ömer, bu bilgilerin bir süredir babası Yekta’nın elinde olduğunu söyleyip Ceylin’e verirken, onun güvenini kazanmayı umuyordu.

Olanları anlatırken Yekta’nın şaşkınlıkla bakan ifadesi, Ömer’in laf arasında Ceylin’in çok güzel olduğu sözleriyle ilerleyen bölümlerde başka durumların ortaya çıkacağını da göstermekteydi! Bu ince detayın altında yatanları ileride göreceğimiz de Yekta’nın kuşkulu ifadesinde saklıydı!

Hasta bir kişilik olan Ömer’in Ceylin’e fena halde kafayı taktığı anlaşıldı! Şimdi nasıl oyunlarla Ilgaz ve Ceylin’i tuzağa düşüreceğini hep birlikte izleyeceğiz! Belki de Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü şüphesiyle tutuklandığı ve aslında şok içinde Eren’den olanları duyunca sinir krizi geçirdiği sahnenin öncesiyle ilgili ağlar, Ömer tarafından örülecek!

Bunların hepsi birer tahmin. Ancak Sema Ergenekon’un, 55. bölümün başında Ahmet Hamdi Tanpınar’ın “Ve en iyiden en kötüye bir adımda geçilebilir!” sözü de bu gidişatı gösteriyor olsa gerek!

Pınar Deniz’in de instagram hesabından yaptığı paylaşımla bu sözlere bir kez daha dikkat çektiği görülüyor…

Yargı dizisi nereye gidiyor? Olanlar, olacakların da teminatı! 15

Ilgaz’ın son sahnede Ceylin ile anlaşmalı boşanmak üzere çıktıkları hakimin karşısında ‘Ben karımı seviyorum, boşanmak istemiyorum’ sözlerinden sonra da büyük aşktaki son durum merak konusu!

Yargı dizisi nereye gidiyor? Olanlar, olacakların da teminatı! 16

Bu arada en büyük soru da şimdi diziden kendi isteğiyle ayrılma kararı alan Mehmet Yılmaz Ak’ın ardından Pars Savcı’nın hikayeden nasıl çıkarılacağı! Yerine bir başka isim mi gelecek yoksa karakter hikayeden tamamen mi çıkacak izleyip göreceğiz…