Ana sayfa Dizi Haberleri Yürek Çıkmazı dizisinin iddiasının arkasında bir büyük güç gösterisi var!

Yürek Çıkmazı dizisinin iddiasının arkasında bir büyük güç gösterisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni sezonda ekrana getireceği Yürek Çıkmazı dizisi son dönemde yayınlanan fragmanıyla çok konuşuldu ve izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizinin bu kadar çok dikkat çekmesinin altında yatan asıl neden ise kadın gücü olarak kendini gösteriyor.

Ekranda mağdur olmuş, ayakları üzerinde durma çabası içinde olan ve çocukları için her şeyi yapabilecek anne karakterlerine kadın izleyicilerin ilgisi çok büyük oluyor. İşte bu noktada da Yürek Çıkmazı dizisinin asıl gücünün kadın izleyicilerde yarattığı büyük farkındalık olduğunu söyleyebiliriz.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda dizinin hikayesinin etkileyiciliğine yönelik birçok pozitif mesaj yayınlanıyor. Fragmanda yer alan “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü” sözü adeta bir motto olarak sunuldu. Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı projelerinden olan “Yürek Çıkmazı” dizisinde 4 önemli kadın oyuncu bulacaksınız.

Ayça Bingöl tecrübesini yansıtacağı projenin kadın başrolü olarak öne çıkıyor. Ayrıca İrem Helvacıoğlu de yine başrolde yer alan bir başka etkili kadın oyuncu olacak. Dilara Aksüyek ile Bihter Dinçel ikilisi de yine dizinin kadın gücünün simgeleri olarak ekipte bulunuyor.

Dizi için paylaşılan bilgiler kadın izleyicilerin hedeflendiğini net bir şekilde ortaya koydu. Ayça Bingöl’ün canlandıracağı Cennet karakterinin zorlu hikayesinin detayı şöyle: “Hayatı boyunca susmuş bir kadındı o; şiddet görmüş, korkmuş, vazgeçmiş… Ölmeden önce bir mektup bıraktı geride. Son bir çığlık: “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü!”

Yürek Çıkmazı dizisinin iddiasının arkasında bir büyük güç gösterisi var! 7

Şiddete maruz kalan bir kadının yürek burkan hikayesi olması nedeniyle Yürek Çıkmazı isimli yeni dizi, TRT1’in yeni sezondaki en başarılı projelerinden birisi olacak gibi gözüküyor.

Erkek oyuncular olarak ise; Alp Navruz, Mesut Akusta, Cemal Toktaş da hikayeye güç katacak erkek karakterleri canlandıracaklar.

Dramatik hikayesi ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan Yürek Çıkmazı dizisi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak.

Yürek Çıkmazı dizisinin yönetmen koltuğuna usta isim Serdar Gözelekli otururken, senaryosunu Ayla Hacıoğulları ve Vilmer Özçınar kaleme alıyor.