Ana sayfa Dizi Haberleri Yüsra Geyik ve Onur Bay’dan sonra vedalar artıyor, Arka Sokaklar dizisi bir genç yeteneği daha kaybetti!

Yüsra Geyik ve Onur Bay’dan sonra vedalar artıyor, Arka Sokaklar dizisi bir genç yeteneği daha kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi 16 sezonluk macerası ile Türk televizyon tarihinin en uzun süre devam eden projesi unvanına sahip. Dizinin ekibinde bugüne kadar yüzlerce oyuncu yer aldı. Birçok isim de 16 yıllık süreçte ayrıldı ve yerine yenileri geldi.

Arka Sokaklar dizisinde geçen sezon Yüsra Geyik, Onur Bay gibi 15 yıl boyunca hikayeye hizmet eden iki başarılı genç oyuncu ayrılık yaşamıştı. Ayrıca geçen sezon dizinin ekibine Merve Oflaz da veda etti. Dizideki bu üç genç oyuncunun ayrılığının ardından ise bu sezon bir başka ayrılık daha gerçekleşti.

2019 yılında dizinin kadrosuna katılan Yiğitcan Ergin, Cemal Şahin karakterini canlandırdı. 2015 yılında Racon dizisi ile setlere adım atan ve deli Gönül isimli dizinin yanı sıra Kötü Çocuk isimli sinema filmiyle de ilgi gören Yiğitcan Ergin, asıl büyük çıkışını ise Arka Sokaklar dizisi ile gerçekleştirdi.

Yüsra Geyik ve Onur Bay Vedalar artıyor, Arka Sokaklar dizisi bir genç yeteneği daha kaybetti! 37

Hikayede etkili bir rolde olmasına rağmen diziden ayrılma kararı vermesi ile hayranlarını çok üzen Yiğitcan Ergin, üçü sezonluk maceranın ardından kendisinin ayrılmak istediğini açıkladı.

Yiğitcan Ergin, “Arka Sokaklar’dan affımı istedim. Ben de ayrıldım. İnşallah benim için hayırlı olur. Çok güzel 3 sezon geçirdik” diye konuştu.

Bazı yeni projeler için teklifler aldığını ve senaryo okumakta olduğunu belirten genç oyuncu, hemen bir projede yer almak yerine daha doğru karar vermek için beklemeyi tercih edecek.

Yüsra Geyik ve Onur Bay Vedalar artıyor, Arka Sokaklar dizisi bir genç yeteneği daha kaybetti! 38