Ana sayfa Sosyal Medya Yüsra Geyik ve Selin Genç prestiji yüksek yeni projede buluştu!

Yüsra Geyik ve Selin Genç prestiji yüksek yeni projede buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Neşet Ertaş’ın filminde yer almak adeta bir prestij göstergesi gibi oldu! Son yıllarda ünlü isimlerin hayat hikayesini anlatan sinema filmleri bir hayli ilgi görüyor ve projeler de üst üste geliyor. Dilberay filminin ardından Bergen de çok dikkat çekici bir iş oldu. Şimdi ise Türk halk müziğinin en güçlü temsilcilerinden olan Neşet Ertaş’ın hayatının anlatılacağı hikaye için yoğun bir çalışma yapılıyor.

Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli film için ön hazırlıklar tamamlandı ve ekip haftaya sete çıkarak çekimlere başlayacak. Neşet Ertaş gibi hem sesiyle hem türküleriyle hem de kültürüyle güçlü bir Anadolu simgesini canlandırmak o kadar kolay değil. Bu noktada başrolde yer alan Ramazan Bağgül’e büyük bir sorumluluk yüklenmiş oldu.

Filmde unutulmaz sanatçının gençlik halini ise Bektaş Dolu canlandıracak. Bu film projesinde yer almak birçok oyuncu için aslında prestij anlamına da geliyor.

Neşet Ertaş gibi türküleri milyonların gönlünde olan ve halk ozanı sıfatını hak eden bir büyük ismin hikayesinin anlatıldığı filmde rol almak her oyuncu için büyük bir prestij olarak değerlendirilir.

Yüsra Geyik ve Selin Genç prestiji yüksek yeni projede buluştu! 7

Melisa Aslı Pamuk, Zara, Ayça Damgacı, Toygan Avanoğlu, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy gibi önemli isimler de bu projenin başrolünde yer alıyor.

Çok geniş bir oyuncu kadrosu bulunan sinema filmi genç oyuncular açısından da önemli bir sınav olacak. Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl rol alan ve en son Camdaki Kız dizisinde izlediğimiz Yüsra Geyik bu isimlerden birisi. Yadigar Leyla karakterini canlandıracak olan oyuncunun performansı şimdiden merak konusu oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakteri ile büyük bir çıkış yapan Selin Genç de bu filmin kadrosunda ve Elif karakterini canlandıracak. İki genç kadın oyuncunun performanslarını hayranları şimdiden çok merak ediyor.

Timuçin Esen’in usta sanatçı Müslüm Gürses’e hayat vereceği film birbirinden ünlü isimleri bir araya getiriyor ve ortaya nasıl bir şey çıkacağı konusunda ise milyonlarca meraklı insan olduğunu söyleyebiliriz.