Ana sayfa Dizi Haberleri Yusuf Çim, bilin bakalım hangi diziye konuk oluyor?

Yusuf Çim, bilin bakalım hangi diziye konuk oluyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun süredir ekranlarda olmayan Yusuf Çim, yakında izleyicilerini mutlu edecek. Ünlü oyuncu en son 2018 yılında yayınlanan Servet isimli diziyle ekranlara gelmişti. Bir süredir dizilerde yer almayan oyuncunun hayranları, bu güzel habere sevinecek ancak Çim, diziye sadece konuk oyuncu olarak geliyor.

Peki hangi dizi? Yusuf Çim, Star TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan İyi Günde Kötü Günde dizisine konuk olacak. Elçin Sangu, Yasemin Allen ve Ozan Dolunay’ın başrolünde oynadıkları dizide Çim’in kimi oynayacağı ise merak konusu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği kulis bilgisine göre, Yusuf Çim, İyi Günde Kötü Günde dizisine konuk olacağı bölümün çekimlerine başladı. Yusuf Çim’in dün sahnelerinin çekildiği öğrenildi.

Yusuf Çim, bilin bakalım hangi diziye konuk oluyor? 7

Yakışıklı oyuncu, Çilek Kokusu dizisiyle ismini duyurmuştu. Serkan Çayoğlu, Özge Gürel’in de yer aldıkları dizide Burak karakteri ile ekrana gelmişti.

Yusuf Çim daha sonra İçimdeki Fırtına, Seven Ne Yapmaz ve Servet dizilerinde rol aldı. Aynı zamanda Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, Hababam Sınıfı Yeniden ve Hababam Sınıfı Yaz Oyunları serisinde de oynadı.

Yusuf Çim’in İyi Günde Kötü Günde dizisinde kimi oynayacağı ise merak konusu oldu. İzleyip göreceğiz…