Ana sayfa Dizi Haberleri Yusuf Çim kariyerinin belki de en önemli dizisine atv’de çıkıyor!

Yusuf Çim kariyerinin belki de en önemli dizisine atv’de çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — 2015 yılında Çilek Kokusu isimli dizideki Burak karakteri ile setlere adım atan Yusuf Çim’in oyunculuk yolculuğunda yer aldığı projeler genelde kısa süreli oldu. Hanım Köylü, İçimizdeki Fırtına, Seven Ne Yapmaz, Servet , İyi Günde Kötü Günde, Akrep gibi televizyon dizilerinde yer alan oyuncu, yetenekleri ile öne çıktı. Ancak oyununun akıllardan çıkmayan bir dizisi olmadı.

Hayaller ve Hayatlar dizisiyle birlikte bu sezon dijital projelerde de gördüğümüz Yusuf Çim, Mevlana isimli TRT dijital dizisinin kadrosunda da yer aldı. Yeteneklerini her fırsatta sergileyen Yusuf Çim’in kariyerinde belki de yeni atv dizisi Aldatmak’ı yeri çok farklı olacak.

Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de atv gibi dizi izleyicilerini kendisine çeken bir kanalda yayınlanacak olan Aldatmak isimli yapım, sezon öncesinde çok dikkat çekiyor. Dizinin başrolünde hakime hanım Güzide Yenersoy olarak Vahide Perçin bulunuyor.

Yusuf Çim kariyerinin belki de en önemli dizisine atv'de çıkıyor! 8

Vahide Perçin’in çok baskın bir karakter ile yer alacağı dizide yer alan isimlerden birisi de Yusuf Çim. Yakında atv ekranında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda; Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Caner Şahin ve Feyza Sevil Güngör gibi dikkat çeken isimler de var.

Yusuf Çim işte böyle etkili bir oyuncu kadrosunun yer aldığı, Murat Saraçoğlu gibi başarılı bir yönetmenin bulunduğu, Yıldız Tunç gibi de etkili bir senaristin hikayeyi yazdığı Aldatmak dizisine başladı.

Yusuf Çim hayranları oyuncunun yeni rolünü ve karakterin detaylarını merak ederken, nasıl performans sergileyeceğini de heyecanla bekliyor. Son yılların öne çıkan erkek oyuncularından olan Yusuf Çim için Aldatmak dizisi, kariyer zıplaması yaşayabileceği ve akıllardan çıkmayacak bir iş olabilir.

Yusuf Çim kariyerinin belki de en önemli dizisine atv'de çıkıyor! 9

Oyuncunun daha önce yer aldığı projeler arasında çok konuşulan ve unutulmayacak derecede bir iş yoktu. Ancak Aldatmak dizisi işte bu boşluğu doldurabilir.

Aldatmak dizisinin hem hikayesi derin hem de oyuncu kadrosu çok geniş. Dizide yer alan diğer oyuncuların isimleri de şöyle:

“Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel.”

Görüldüğü üzere hem tecrübeli isimlerin hem de genç oyuncuların bir araya geldiği Aldatmak dizisi atv’nin bu sezon en önem verdiği dizilerin başında geliyor.

Yusuf Çim için de kariyerinde unutulmayacak bir proje olma noktasında Aldatmak dizisinin çok önemli bir yeri olabilir.