Ana sayfa Dizi Haberleri Yuvamdaki Düşman 5. bölüm 3. fragmanındaki romantizm dikkat çekiyor!

Yuvamdaki Düşman 5. bölüm 3. fragmanındaki romantizm dikkat çekiyor!

tarafından ker_def
“YANIMDA BİLE HASRETİMSİN!”

Show TV’nin psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle ekrana bağlayan dizisi Yuvamdaki Düşman’ın 5. bölüm 3. tanıtımı yayınlandı. Baş başa tatile çıkan Yasemin ve Murat’ın romantik dakikalarının ekrana geldiği tanıtımda Ceren ikiliyi kıskanıyor. Nil ve Alper’in arası düzelirken, Metin-Tuğçe cephesinde neler olacağı merakla bekleniyor.

Yuvamdaki Düşman’ın Perşembe akşamı ekrana gelecek 5. bölümünde Murat’ın kamerayı yakması Yasemin’i hayal kırıklığına uğratır. Ceren ise büyük bir yıkımdan dönmüştür. Şimdi adımlarını daha sağlam atmalıdır. Yasemin yaşanan olaylardan sonra köşkten ayrılmaya karar verirken, Murat onu yalnız bırakmak istemez. Tülin ise Ceren’in Selin olduğu gerçeği ile yüzleşince Yasemin’e ulaşmak için her şeyi göze alır, hayatını kaybetmeyi bile. Ceren, Tülin’i bertaraf etmek için harekete geçer. Ama Ceren’in geçmiş ile hesabı bununla bitmeyecektir!

Yapımını Düş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu Yuvamdaki Düşman; Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor. Ayrıca Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk sürpriz isimler olarak yer alıyor.

Yuvamdaki Düşman’ın merakla beklenen yeni bölümü Perşembe saat 20.00’de Show TV’de!