Ana sayfa Dizi Haberleri Yuvamdaki Düşman 6. bölümden ilk sahne yayınlandı! Ceren, eski sevgilisi ile karşı karşıya!

Yuvamdaki Düşman 6. bölümden ilk sahne yayınlandı! Ceren, eski sevgilisi ile karşı karşıya!

tarafından zk zk

Show TV’nin psikolojik gerilim türündeki hikayesiyle ekrana bağlayan dizisi Yuvamdaki Düşman’ın 6. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Murat’la birlikte Kerem’i parka götüren, mutluluğu gözlerinden okunan Ceren karşısında eski sevgilisi Okan’ı görünce şoke oluyor. Öfkesine hakim olamayan ve Ceren’in yakasına yapışan Okan’ın, “Şu çocuğu çakalların ortasına bıraksalar şimdikinden daha az tehlikede olur!” sözleri dikkat çekiyor.

Yuvamdaki Düşman’ın bu akşam ekrana gelen beşinci bölümünde Murat’ın kamera kayıtlarını yakmasıyla hayal kırıklığına uğrayan Yasemin köşkten ayrılmaya karar verdi. Onu yalnız bırakmaya niyeti olmayan Murat, Yasemin’i dağ evine götürdü. Nil’e evlenme teklifi eden Alper “hayır” yanıtını aldı fakat Olcay, Nil’i ikna ederek Alper’le barışmasını sağladı. Ceren, ayağının burkulduğunu söyleyerek Murat’la yakınlaşmaya çalıştı. Yasemin ve Murat dağ evinde baş başa romantik anlar yaşadı. Fakat çiftin mutluluğu Ceren’in planıyla kısa sürdü. Ceren’in Selin olduğu gerçeği ile yüzleşen Tülin, Yasemin’e ulaşmak için her şeyi göze alsa da başaramadı. Yasemin eve dönerken Tülin’in ağırlaştığını öğrendi. Ceren, Yasemin’den önce Tülin’e ulaşmayı başardı ve Tülin, Ceren’in müdahalesiyle Yasemin’e bir şey söyleyemeden hayatını kaybetti. Ceren’in eski sevgilisi Okan, Ceren’den intikam almak için geri döndü. Ceren’den yediği kazığı unutmayan Okan ne yapacaktı?

Yapımını Düş Gezginleri’nin üstlendiği, senaryosunu Rüya İşçileri’nin yazdığı, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar’ın oturduğu Yuvamdaki Düşman; Nebahat Çehre, Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin, Aslı Tandoğan başta olmak üzere Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi, Sultan Köroğlu Kılıç gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor. Ayrıca Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk sürpriz isimler olarak yer alıyor.

Yuvamdaki Düşman’ın merakla beklenen yeni bölümü 1 Mart Perşembe saat 20.00’de Show TV’de!

İşte Yuvamdaki Düşman’ın 6. Bölümünden İlk Sahne!