Ana sayfa Sosyal Medya Keremcem hayranları çok mutlu, Başım Belada dizisiyle ilgili ilk yorumlar güzel!

Keremcem hayranları çok mutlu, Başım Belada dizisiyle ilgili ilk yorumlar güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Keremcem’in başrolünde yer aldığı Başım Belada dizisi ilk bölümü ile Pazar akşamı izleyicilerle buluştu. Balkan Ninnisi dizisinde başrol kadın oyuncusu olarak öne çıkan Merih Öztürk de bu önemli projede Keremcem’in partneri olarak kariyeri adına çok dikkat çekici ikinci bir çıkış daha sergiledi.

Türkiye’nin içinden geçtiği siyasi sıkıntı ortamında, ekonomik sorunlar ve deprem gibi afetlerle birlikte sinirleri gerilen ve biraz gündemden uzaklaşmaya çalışanlar için Başım Belada dizisinin ilaç gibi geldiğini söyleyebiliriz.

Keremcem’in yeni bir imaj ile yeniden televizyon ekranına dönmesi de kıymetli bir tercih oldu. Günlük dizi Yazgı ile akıllarda kalan Yasemin Öztürk ve ekranda birçok kişinin özlediği Umut Oğuz, Sinan Çalışkanoğlu gibi isimlerin de yer aldığı proje dikkat çekici bir hikayeye sahip.

Keremcem hayranları çok mutlu, Başım Belada dizisiyle ilgili ilk yorumlar güzel! 8

Kaan Taşaner, Nazan Diper, Ali İpin, Selahattin Taşdöğen, Ayça İnci ve Murat Akkoyunlu gibi çok farklı özelliklere sahip tanınmış isimlerin de kadrosunda yer aldığı Başım Belada dizisinin izleyenleri gülümseten, eğlendiren, düşündüren bazen de dram anları ile duygulandıran bir hikaye olması dikkatlerden kaçmadı.

Birçok izleyici, ülkenin içinden geçtiği yoğun duygusal ve sıkıntı ortamında böyle bir dizinin kendilerine iyi geldiğini belirten yorumlar paylaşıyor.

“İnsanların yüzünde tebessüm oluşturabilecek güzel bir diziye ihtiyacımız vardı” şeklinde yorumlar yapan izleyiciler, Başım Belada projesinin ilk bölümünün ardından çok pozitif paylaşımlarda bulundu.

Keremcem hayranları çok mutlu, Başım Belada dizisiyle ilgili ilk yorumlar güzel! 9

Kertenkele, Bahtiyar Ölmez ve Kimse Bilmez gibi dizileri çağrıştıran bir proje olduğunu düşünen çok sayıda izleyici de bulunuyor.

Hem aksiyon hem de komedi unsurları barındırması noktasında Başım Belada dizisinin alternatif bir proje olduğunu belirtebiliriz.

Başım Belada dizisinin ikinci yeni bölümünü 12 Mart Pazar akşamı atv ekranında izleyebilirsiniz.