Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüzleşme 26 Mart Salı 4. Bölüm Fragmanı İzle!

Yüzleşme 26 Mart Salı 4. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Kanal D’nin büyük iddia ile yayına başlayan yeni dizisi Yüzleşme 3. bölümüyle 19 Mart Salı akşamı ekranda yerini aldı. Usta oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Yüzleşme dizisinin 3. bölümünde hareketli anlar yaşandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise merakla bekleniyor. Kadrosunda; Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Engin Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizinin reyting sorununu aşıp aşamayacağı ise merak edilmekte..

Yüzleşme 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Masal’ın gerçek kimliği ortaya çıkacak mı? 26 Mart Salı akşamı Yüzleşme dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Videodan dizinin 4. bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Masal’ın Gonca olduğunun öğrenilmesi artık kaçınılmaz bir sona doğru yaklaşır. Savcı, 15 yıl önce kaybolan Gonca’nın dosyasını tekrar açmaya karar verir. Fikret, Gonca’yı bulmak için Songül’den destek ister fakat karşılık bulamaz. Zira Songül, Gonca’nın yıllar önce öldüğünü düşünmektedir. Fikret ise Songül’e serzenişte bulunur. Savcı olayları ve delilleri derinlemesine inceler. Masal’ın, Ufuk’un öldürüldüğü gece çekilen fotoğrafı Savcı’nın eline geçince olayların rengi fazlasıyla değişir. Kalender Kasabası’nda gizli kalan tüm sırlar aydınlanırken Masal Gonca olduğunu saklayabilecek mi?

Yüzleşme yeni bölümüyle 26 Mart Salı 19.45’te Kanal D’de!