Ana sayfa Dizi Fragmanları Yüzleşme 3. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Masal, kasabayı terk etmek istiyor!

Yüzleşme 3. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Masal, kasabayı terk etmek istiyor!

tarafından ker_def

Yüzleşme 3. Bölüm Fragmanı yayında! Kalender Kasabası, Masal’ın büyük sırrını öğrenecek mi? Kanal D’nin büyük merakla beklenen Yüzleşme dizisinin reytingleri beklentilerin altında gelmişti. Yüzleşme dizisinin 3. yeni bölümünün nasıl bir sonuç elde edeceği büyük önem taşıyor. 19 Mart Salı günü izleyicilerle Kanal D’de buluşacak olan dizinin 3. bölümünden 3. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Masal’ın Kalender Kasabası’na gelişi ve ardından yaşanan cinayetler tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden olur. Zümrüt, yeni planlar düşünürken Masal, kasabayı terk etmek ister. Songül’ün Halil’e fabrika hisselerini sattığını öğrenen Fikret, oldukça öfkelenir. Songül’den hesap soran Fikret daha sonra Halil’le karşı karşıya gelir. Battal ve Halil birilerinin onlara karşı plan yaptığını anlar ve harekete geçer. Zümrüt’ün yardımcısını kaçıran Battal’ın adamı gerçekleri öğrenecek mi?

Ufuk’u öldürenlerin peşine düşen jandarma, tüm dikkatini Masal’a çevirir. Masal’ın ise merak ettiği tek bir gerçek vardır, o da Ömer’in Ufuk’un öldürüldüğü gece Masal’ı neden takip ettiğidir. Masal, büyük sırrının ortaya çıkmamasına engel olabilecek mi?

Yüzleşme yeni bölümüyle 19 Mart Salı 19.45’te Kanal D’de!