Ana sayfa Dizi Haberleri Yüzleşme dizisinde Fikret ve Masal’ın duygulandıran sahnesi!

Yüzleşme dizisinde Fikret ve Masal’ın duygulandıran sahnesi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yayınlanan reytingleriyle beklentilerin altında kalan Yüzleşme dizisi, dikkat çeken bir konuya ve başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip. Kadrosunda; Uğur Yücel, Hande Doğandemir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Engin Öztürk gibi isimlerin yer aldığı dizi için reyting sonuçları çok parlak görünmesede de hikaye izleyenleri etkisi altına almayı başarıyor.

Yüzleşme dizisinin 3. bölümü 19 Mart Salı akşamı ekranda yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Masal karakterine hayat veren Hande Doğandemir ile Fikret karakterine hayat veren Uğur Yücel’in sahnesi görülmeye değerdi. Fikret ilk günden beri kızı olduğunu hissettiği Masal’dan vazgeçmiyor! İki karakter arasında yaşananları videodan izleyebilirsiniz.

Fikret kasabada dolaşırken Masal’ı görür ve biraz konuşmak istediğini söyler, Fikret’i kırmak istemeyen Masal bu teklifi kabul eder. Fikret, Masal’ı çiçeklerini ektiği tarlaya götürür. Fikret ektiği çiçeklerin tohumlarının kaybettiği kızı Gonca ile yaşıt olduğunu söyler, kızı ile kurduğu hayallerini Masal’a anlatmaya başlar.

Gonca’nın kaybolması ile birlikte çiçeklerinde hayata küstüğünü ama Masal’ın gelişi ile birlikte hem kendisinin hem de çiçeklerin tekrar hayata bağlandığını anlatır. Masal’a “Sen ne dersen de, o taşıdığın kalp, bakışların en çokta kokun benim kızımın der” ve asla vazgeçmeyeceğini söyler. Fikret Gonca’nın çocukken oynadığı oyuncağını Masal’a uzatır ve insanın kendini bulması için gereken şeyin anılar olduğunu söyler.