Ana sayfa Dizi İzle Yüzünü görmek istemiyorum – Şahin Tepesi 3. Bölüm

Yüzünü görmek istemiyorum – Şahin Tepesi 3. Bölüm

tarafından ker_def

atv’nin yeni dizisi Şahin Tepesi 7 Aralık Cuma günü izleyicilerle 3. bölümüyle buluştu. Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un başrollerindeki dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Mete’nin tehdidiyle O’nun gerçek yüzünü gören Deniz, yeni bir yükün altına girmiştir. Cem yüzünden büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Melek’e Nilüfer’den gelecek destek onu tekrar motive eder. Tuna’nın, bu desteğin asıl kaynağını öğrenmesiyle yaptığı hamle, Melek’in yine zor anlar yaşamasına neden olur.

Dizinin 3. bölümünden önemli sahneler youtube resmi hesabında paylaşıldı. Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

3. bölümde yaşananların detayı ise şöyle:

Melek’in babasının eski kitapları arasında bulduğu bilgi, yeni bir umut kapısı açacaktır.

Ezgi’nin intihar teşebbüsünden sonra Efe kendini suçlu hissetmektedir ama Tuna’nın öne süreceği koz, Ezgi’yi Efe’den uzaklaştırır. Bu konuda rahatlayan Tuna, diğer taraftan birbirlerine yakınlaşmaya başlayan Efe ve Verda’dan henüz haberdar değildir.
Annesine kendisini affettirmeye çalışan Cem, Ayça’dan gelecek haberle yeniden dağılır. Cem’in yardımına sırdaşı Deniz yetişir.
Mete’nin baskılarıyla darmadağın olan Deniz ise ona yardım edebilecek kişinin Cem olduğunu düşünür. Deniz ve Cem’in Mete’ye oynayacağı oyun daha büyük bir tehlikenin habercisi olacaktır.

Şahin Tepesi her cuma atv’de…

Yapım : Ay Yapım
Yapımcı : Kerem Çatay
Yönetmen: : Hilal Saral
Senaryo : Melek Gençoğlu
Oyuncular : Zerrin Tekindor (Tuna), Ebru Özkan (Melek), Murat Aygen (Demir), Aybüke Pusat (Verda), Boran Kuzum (Efe), Mustafa Mert Koç (Cem), Leyla Tanlar (Deniz), Esra Dermancıoğlu (Ceylan), Kaan Taşaner (Erkan)