Ana sayfa Dizi Haberleri Zafer Ergin’i Arka Sokaklar dizisiyle buluşturan kişi sizi şaşırtacak!

Zafer Ergin’i Arka Sokaklar dizisiyle buluşturan kişi sizi şaşırtacak!

tarafından ker_def
Zafer Ergin, Arka Sokaklar macerasında özel bir detay paylaştı!

Ünlü oyuncu Zafer Ergin, Arka Sokaklar dizisinde 500. bölümü yapmış olmanın mutluluğu içinde.

Kanal D ekranında 13 sezondur devam eden Arka Sokaklar, Cuma günü 500. bölümüyle ekrana gelmişti.

Dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin’in 2006 yılında ilk başladıkları günlerle ilgili anıları dikkat çekti.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’na konuşan Zafer Ergin, eski eşi Melek Baykal’ın Cennet Mahallesi ve Akasya Durağı dizilerinde yer aldığını hatırlattı ve kendisinin de Erler Film ile çalışmasını çok istediğini anlattı.

Bu sözlerden Zafer Ergin’in Arka Sokaklar’a başlamasında Melek Baykal’ın ciddi bir etkisinin olduğu ortaya çıktı.

Zafer Ergin'i Arka Sokaklar dizisiyle buluşturan kişi sizi şaşırtacak! 7

O serçte Türker İnanoğlu’ndan daha dizi senaryosu yokken teklif alan Zafer Ergin, “Türker İnanoğlu ‘At imzanı, vereyim avansını’ dedi. İmzayı atmayayım ama söz veriyorum dedim. Nisan ayında iki bölümün senaryosu geldi ve çok güzeldi. Alışmadığım bir polisiye… Senarist Ahmet Yurdakul’u arayıp, tebrik ettim. Sonra anlaşma yaptık ama avans almadım. Bir işi yapmadan, avansa karşıyım” diye konuştu.

Türker İnanoğlu’nun o dönemde kendisine 150 bölüm yapabileceklerini söylediğini anlatan Ergin, 15 gün sonra kendisine farklı bir teklif geldiğini belirtti ve şöyle konuştu:

“15 gün sonra bana başka bir teklif daha geldi. Senaryoyu okuyunca, çarpıldım. Aklım kalmadı değil o projede. Temmuz ayında başladık. İlk bölüm yayınlandı o teklifi yapan arkadaş arayıp, ‘Senaryoyu rafa kaldırdım, bekliyordum. Kötü bir iş olursa kapacaktım seni. Ama diziyi izleyince, görüşüm değişti. Siz bunu ömür boyu oynarsınız’ dedi. ‘Arka Sokaklar’ serüvenim böyle başladı.”

Dizinin 500 bölüme kadar süreceğini aklından geçirmediğini belirten Ergin, o dönemde davalık olduğu Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısına da şu sözlerle lafını iade etti:

“Hatta davalık olduğum bir diziyi (Kurtlar Vadisi) bırakmıştım. O zamanki yapımcı sağda solda, ‘Zafer Ergin ne zaman 12 bölüm üst üste oynadı ki’ bile demiş. Buyurun 500’üncü bölümdeyiz.”

Projenin başarısını senaryoya bağlayan Ergin, senaryoda imzası olan Ahmet Ozan Yurdakul’u övdü.