Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 10. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Agah öfkeden deliye döndü!

Zalim İstanbul 10. Bölüm 3. Fragmanı İzle! Agah öfkeden deliye döndü!

tarafından ker_def

Zalim İstanbul dizisi 9 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’da izleyicilerle ikinci sezon ilk bölümüyle buluşacak. Dizinin 10. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Videodan detayları izleyebilirsiniz. Agah beyin çok sinirli olduğu 10.bölüm 3. fragmanında Cemre ile Nedim kaçıyor… Agah ise bunun hesabını Seher’den soruyor… Seher’e kızına gün yüzü göstermeyeceğini söylüyor.

İşte 10.bölümde yaşanacakların detayı: Karaçay ailesinden kaçan Cemre ve Nedim uzaklarda birbirlerine tutunmaya çalışırken diğer tarafta kıyametler kopar. Yeğeninin Cemre tarafından kaçırıldığını düşünen Agah çılgına döner ve tüm gazabını Seher ve ailesine yöneltir. Çünkü ağabeyinin emaneti olan Nedim’i bulmak zorundadır. Neye uğradığını şaşıran ise sadece Karaçay ailesi değildir, Seher de kızı için oldukça endişelidir. Şeniz ve Cenk ise gerçeklerin ortaya çıkacağından dolayı korku içindedir.

Agah, Cemre ve Nedim’i bulacak mı?

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği ZALİM İSTANBUL 10. Bölüm 9 Eylül Pazartesi akşamı Kanal D’de.

Oyuncular:
Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Deniz Uğur (Seher Yılmaz), Mine Tugay (Şeniz Karaçay), Ozan Dolunay (Cenk Karaçay), Simay Barlas (Damla Karaçay), Berker Güven (Nedim Karaçay), Bahar Şahin (Ceren Yılmaz), Sera Kutlubey (Cemre Yılmaz), İdris Nebi Taşkan (Civan Yılmaz), Ayşen Sezerel (Neriman), Gamze Demirbilek (Nurten)

Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen : Cevdet Mercan
Öykü/Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Aynur Topalak & Aslı Özdemir