Ana sayfa Dizi Fragmanları Zalim İstanbul 4. Bölüm bölümünde Şeniz, Seher ve ailesini kovuyor!

Zalim İstanbul 4. Bölüm bölümünde Şeniz, Seher ve ailesini kovuyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Zalim İstanbul dizisinde dün akşam 3. bölüm ekrandaydı. İlgi gören dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor. Zalim İstanbul 22 Nisan Pazartesi günü yayınlanacak olan 4. bölümüyle hayranlarının karşısına çıkmaya devam edecek. Yeni bölümde! Şeniz, Seher ve ailesini köşkten kovuyor!

Şeniz, Nedim’in iyileşme hızından dolayı tedirgindir. Son yaşadıkları olay sonrası Cemre’nin geçmiş ile ilgili olan sırrı öğrenmesinden korkmaktadır. Civan’ın son karıştığı olayı da kullanarak Seher ve ailesini köşkten kovar. Agah’a da kendi istekleri ile ayrıldıklarını söyler. Aralarındaki konuşmayı duyan Nedim herkesi şaşırtarak konuşmaya başlar. Seher ve ailesini Şeniz’in gönderdiğini itiraf eder. Videodan 4. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Civan ise, Kerem’in babasının tuzağı ile hapse düşmüştür. Arabada yakalanan uyuşturucu yüzünden içeride zor zamanlar yaşamaktadır. Özellikle Agah’ın üzerine yıkılmaya çalışılan davada konuşmamakta ısrarlıdır…

Zalim İstanbul yeni bölümüyle 22 Nisan Pazartesi 19.45’te Kanal D’de!

Genel Hikaye.

Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Yapım: Avşar Film
Yapımcı: Şükrü Avşar
Yönetmen: Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo: Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni: Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni: Naz Erayda

Oyuncular: Fikret Kuşkan (Agah), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)