Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinde cinlik yapalım derken adeta çam devirdiler!

Zalim İstanbul dizisinde cinlik yapalım derken adeta çam devirdiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kanal D ekranında geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından birisi de Zalim İstanbul idi… Ancak dizinin 2. sezonunun bu kadar iyi başlayacağını kimse beklemiyordu. 9 Eylül Pazartesi akşamı Zalim İstanbul, Çocuk, Yasak Elma, Yemin ve Canevim dizilerinin müthiş bir yarış vardı.

Canevim’in bir hayli geride kaldığı bu yarışta öne çıkan yapım Zalim İstanbul oldu. Çocuk dizisi iyi başladı, Yasak Elma ise zirveyi Zalim İstanbul’a bıraktı.Yemin dizisi Canevim’in üzerinde yer alarak adeta sürpriz yaptı.

ZALİM İSTANBUL ŞAŞKINLIĞI

Zalim İstanbul dizisinde cinlik yapalım derken adeta çam devirdiler! 8

YENİ SEZON FRAGMANI BAŞKA, DİZİ BAŞKA

2.sezona müthiş başlangıç yapan Zalim İstanbul, totalde zirvede yer aldı. AB grubunda ise 2. sırada kendisine yer bularak yeni sezonun parlayan yıldızı olabileceğini gösterdi.Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Bahar Şahin, Simay Barlas ve Berker Güven’in başrollerinde yer aldığı dizi herkesi şaşırttı.Ancak bu şaşkınlığın sebebi Nedim karakterinin ayaklanarak geleceğini bekleyen izleyicilerin yaşadığı şaşkınlık idi…Çünkü 2. sezon için hazırlanan fragmanda Nedim, ayağa kalkıp herkesin karşısına dikilmişti.

Ekran başına geçen izleyiciler gördü ki, aslında dizide değişin bir şey olmamıştı. Sadece 2. sezon fragmanlarında heyecanı yükseltmek için Nedim ayaklandırılmıştı. İlerleyen bölümlerde Nedim ayaklanır mı bilinmez ama izleyiciler bu durumu çoktan kabullenmiş ve Nedim’in normal hali ile ekrana dönüşünü izlemek istemişti.

İZLEYİCİ YORUMLARI

Hayalleri kırılan Zalim İstanbul izleyicileri, sosyal medyada adeta isyan başlattı.

“Bu Nedim nasıl iyileşecek anlamadım. Sezon tanıtımında hiç alakası olmayan bir bölüm oldu” diyen izleyiciler tanıtımda gösterilen ile dizideki farklı olunca bu durumu kabullenmek istemedi.

“Ne kadar kötüsünüz. Nedim’in başına gelmeyen kalmadı” diyen bir başka dizi hayranı da durumu protesto ediyor.

“Ben Nedim’i ayakta bekliyordum. Geçmişten kısa bir özetle çok sıkıldım kötü Şeniz’den” diyen bir başka Zalim İstanbul hayranı, diziyi eleştirmekte.

Zalim İstanbul dizisinde cinlik yapalım derken adeta çam devirdiler! 9

Dizinin en başa döndüğünü yazan izleyiciler artık Nedim’in ayaklanması gerektiğini düşünüyor.

Bir dizi izleyicisi ise şu mesajı ile yapımcıyı ve senaristleri uyarıyor:

“Biz Nedim ile Cemre’yi görmek istiyoruz. Onların mutlu olmasını, diğer insanların da en azından bir kaç suçlarının ortaya çıkmasını istiyoruz. Böyle seyirci harcayarak reyting kazanamazsınız. Seyircilerin ne görmek istediğni kendileri burada söylüyorlar, onlara kulak verin. Çünkü sadece o halde izleyenleri kaybetmezsiniz”

Zalim İstanbul’un 2. sezon fragmanında Berker Güven’in canlandırdığı Nedim karakterinin ayaklandığı ve herkesin karşısına dikildiği gösterilmişti. Dizinin 10.bölümü için ekran karşısına geçen, Nedim karakterinden büyük dönüş bekleyen dizinin hayranları, beklediklerini bulamayınca sosyal medyada adeta isyan etti.

ZALİM İSTANBUL 11. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zalim İstanbul 11. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler Nedim karakterinin düştüğü durumdan hiç memnun değil.

Zalim İstanbul 11. bölümde neler olacak?

Nedim’in içinde olduğu ev kundaklanır. İçeride kilitli kalan Nedim, yangından kurtulmaya çalışır. Fakat Nedim’in konumunda bu durum o kadar kolay olmayacaktır. Cenk ise babasıyla birlikte Nedim’in yanına gider. Yanan evi görünce Nedim’i kurtarmaya çalışır. Yıllar önce yaptığı hatasını bu sefer düzeltebileceğini düşünür.

Diğer taraftan Cemre ailesiyle arasını düzeltmeye çalışır. Ancak Seher, Nedim ile birlikte ortadan kaybolan kızına çok kızgındır. Cemre annesinden oldukça üzücü karşılıklar alır.

Nedim yangından sağ çıkabilecek mi?