Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul nasıl bir dizi? İşte Kanal D’nin yeni dizisinin tüm detayları!

Zalim İstanbul nasıl bir dizi? İşte Kanal D’nin yeni dizisinin tüm detayları!

tarafından ker_def
Zalim İstanbul’un iki ailesi!

Kanal D’de yakında izleyicisi ile buluşacak olan, yapımını Avşar Film’in, yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan’ın oturduğu, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı Zalim İstanbul, şimdiden büyük merak uyandırdı.

Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer aldığı dizi, Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir yolculuğu ekrana getirecek.

Karaçay Köşkü’nde kesişen hayatlar…

Zalim İstanbul nasıl bir dizi? İşte Kanal D'nin yeni dizisinin tüm detayları! 7

Antakya’da üç çocuğu ve kayınvalidesi ile yaşayan Seher’in (Deniz Uğur); lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay (Fikret Kuşkan) ve ailesi ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Karaçayların dışarıdan görünen güçlü, ihtişamlı ve renkli yaşamı, sanılanın aksine tehlikeli sırlar barındırırken; Seher’in ailesi ile Karaçay Köşkü’ne adım atmasıyla yaşanacaklar, iki aileyi de temelden sarsacak. Zalim İstanbul, yakında Kanal D’de!