Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’dan 1 yıl sonra İdris Nebi Taşkan’a yeni dizi piyangosu vurdu!

Zalim İstanbul’dan 1 yıl sonra İdris Nebi Taşkan’a yeni dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul dizisi 2020 yılının Haziran ayında final yaparak hayranlarına veda etmişti. Dizide parlayan genç yıldızlardan birisi de Civan Yılmaz karakterine hayat veren İdris Nebi Taşkan olmuştu. Genç oyuncu dizinin en iyi performans sergileyen ve öne çıkan isimlerinin başında geliyordu.

2014 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisiyle setlere adım atan oyuncu; Poyraz Karayel, Arkadaşlar İyidir dizilerinde tecrübe kazandı. Asıl çıkışını Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yasin karakteri ile yapan oyuncu, daha sonra da Zalim İstanbul ile göz doldurmuştu.

Zalim İstanbul’un ardından Ölüm Zamanı isimli dijital dizide de yer alan İdris Nebi Taşkan, büyük iddia ile hazırlanan Baht Oyunu isimli Kanal D dizisinin kadrosuna katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter’dan transferi duyururken, İdris Nebi Taşkan hayranları da yeni rolün heyecanına kapıldı.

Haziran ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin başrolünde Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel bulunuyor. Anıl Çelik, Ozan Dağgez, Tuğba Çom, Hande Subaşı, Altan Erkekli, İrem Yüksel ve Aslı Sümen de dizinin diğer oyuncuları olarak dikkat çekiyor.

Baht Oyunu dizisi bu hafta sete çıkacak ve tüm ekip yoğun bir şekilde romantik komedi dizisinin hazırlıklarına başlayacak.

Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğini yaptığı dizinin yapımcısı ise ARC Yapım…