Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’dan sonra asıl şimdi Simay Barlas’ı Bir Annenin Günahı’nda izleme zamanı!

Zalim İstanbul’dan sonra asıl şimdi Simay Barlas’ı Bir Annenin Günahı’nda izleme zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Genç oyuncu Simay Barlas, Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul isimli Kanal D dizisinde yer aldı ve dikkat çeken isimlerden birisi olarak kayıtlara geçti. Oyuncu, bir hayli tecrübe kazandığı Zalim İstanbul’un ardından yine Kanal D ekranında bu sefer yepyeni bir dizi ile geliyor.

21 Kasım Cumartesi akşamı başlayacak olan Bir Annenin Günahı isimli dizide Yağmur Güngör olarak izleyeceğimiz oyuncu, derin bir depresyon yaşayan bir genç kızı hayat verecek. Zor bir karakterde izleyeceğimiz Simay Barlas’ın performansı hayranları tarafından merakla bekleniyor.

Özgüveni yüksek, her zaman doğruların yanında yer alan, dürüst ve güzel bir kız olan Yağmur Güngör’ün önemli sorunları da var ve bu sorunlardan onu beyaz atlı prensi kurtaracak.

Ailenin tek çocuğu olan Yağmur’un, babasıyla kurduğu ilişki çocukluğundan itibaren her zaman özel olmuştur. Bu yüzden babasının ölümü en çok onu etkiler.

Öyle ki derin bir depresyona girmiş, yemeden içmeden kesilmiş, deyim yerindeyse uçuruma sürüklenmiştir. Onu bu cendereden çekip alan ise, Suna’nın büyük oğlu Yusuf olacaktır.