Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’dan sonra Simay Barlas, Aziz dizisindeki rolüyle herkesi çok şaşırtacak!

Zalim İstanbul’dan sonra Simay Barlas, Aziz dizisindeki rolüyle herkesi çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında Paramparça isimli dizideki Öykü karakteri ile dikkatleri çeken Simay Barlas, sonrasında bazı dizilerde tecrübe kazandı. Hayat Bazen Tatlıdır, Adı Efsane isimli yapımlardan sonra genç oyuncu çok farklı bir karakter ile Zalim İstanbul’da parladı…

Kanal D ekranında 2020 yılının Haziran ayında final yapan Zalim İstanbul dizisinin Damla’sı olarak akıllarda kalan oyuncu, geçen sezon ayrıca Bir Annenin Günahı isimli dizide kısa süre yer alabildi.

Yeni sezon için Show TV’nin Aziz dizisi ile anlaşan genç oyuncu, Damla Sönmez ile birlikte kadın başrollerden birisi olmayı başardı. 1930’lu yıllarda Antakya’da geçen Aziz dizisinin hikayesinde Simay Barlas, bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok daha farklı birisine hayat verecek.

Efnan karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, köylü kızı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Şehirli ve zengin kız rolleriyle bugüne kadar yeteneklerini sergileyen oyuncu, şimdi ise tam zıttı bir rolde ve bir dönem yapımında kendini gösterecek.

Zalim İstanbul'dan sonra Simay Barlas, Aziz dizisindeki rolüyle herkesi çok şaşırtacak! 7

Aziz’in ilk aşkı olan Dilruba’nın nişanlanması sonrasında, Efnan ortaya çıkacak. Damla Sönmez, Dilruba karakterini canlandıran isim olacak.

Murat Yıldırım’ın yeni partneri konumuna gelen Simay Barlas için bu dizi kariyerinde büyük bir sıçrama adımı da olabilir.

Sıradan bir köylü kızı olan Efnan ile Aziz’in yaşayacakları dizinin hikayesinde de büyük değişime neden olacak. Beklenmedik şekilde Aziz’in hayatına girecek olan Efnan, duygusal noktada ona büyük bir ikilem yaşatacak. Yoğun duygu karmaşası içinde Aziz’in iki kadın arasında kalmasına şahit olacaksınız.

Simay Barlas da kariyerinin en önemli rollerinden birisine imza atacak.