Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul’u saçmalamasına rağmen izleyici bırakamıyor!

Zalim İstanbul’u saçmalamasına rağmen izleyici bırakamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında eski reytingini bulamayan Zalim İstanbul, son dönemde senaryodaki saçmalıklara isyan edip bırakanlardan daha çok isyan etmesine rağmen bırakamayanlar dikkat çekiyor. Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay gibi önemli isimleri buluşturan dizide genç oyuncular; Berker Güven, Bahar Şahin, Simay Barlas, Ozan Dolunay ve İdris Nebi Taşkan başarılı performansları ile göz dolduruyor.

Dizinin final yapacağına kesin gözüyle bakılıyor. 6-7 bölüm içinde de bu finalin gerçekleşmesi bekleniyor. Finalden önce ise Nedim’in yaşadıklarını Şeniz’e yaşatacak olan senaristler böylece izleyiciye dejavu yaşatacak.

İzleyiciler dizide kötü karakterlerin cezalarını almasından da memnun. Zalim İstanbul tutkunu bir izleyici, “Kötüler cezalarını çekmeye başladı.İlk olarak Ceren evlat acısı çekerek cezasını tamamladı.Şeniz tekerlekli sandalyeye mahkum olarak cezasını çekecek.Cenk, Nedim’i pencereden attığı için bir kez bile özür dilemedi, ona hiç yardım etmedi.Onun sonu Nasıl olacak merak ediyorum” yorumuyla dikkat çekti.

Cemre’nin dizinin ilk başlardaki güçlü halinden suskun ve asalak bir noktaya getirilmesi eleştiriliyor.

Cenk’in hep Nedim’i suçlayıp, zeytinyağı gibi üste çıkması rahatsız ediyor.

Sürekli suçlanan, günah keçisi haline getirilen Nedim’in kendini savunamaması artık cana tak etti.

Damla’nın bencilliklerinden izleyici kusacak gibi oluyor.

Bu ve benzeri birçok yorumu sosyal medyada görebilirsiniz.Ancak bir şey daha dikkatinizi çekecek; Zalim İstanbul’a bu kadar yoğun eleştiri olmasına rağmen sadık hayranlarının her bölümü dikkatle izlediği ve finale kadar da bırakmayacağı da görülüyor.