Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zalim İstanbul’un Başak’ı Sevinç Kumaş saat başı ellerini yıkıyor!

Zalim İstanbul’un Başak’ı Sevinç Kumaş saat başı ellerini yıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Avşar Film imzalı Zalim İstanbul dizisine sonradan katılan, Başak karakterine hayat veren Sevinç Kumaş uzun bir aranın ardından dizilere dönüş yapmış oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle dizi setlerinde ilk önlemi alan yapımlardan biriside Zalim İstanbul idi… Dizinin setinde 37.bölümün çekimleri tamamlanır tamamlanmaz ara verildi.

Zalim İstanbul oyuncuları ve tüm ekibi de evlerine çekilerek süreci izlemeye başladı. Diziye Başak karakteri ile katılan Sevinç Kumaş, şu sıralarda evinde salgından kendini korumaya çalışıyor.

Önlemler alan oyuncu, bunları Milliyet gazetesindeki röportajında şöyle anlattı: “Yapımcımız Şükrü Bey’in (Avşar) kararıyla çekimlere ara verdik. Kendisine insan sağlığını ön planda tuttuğu için çok teşekkür ederiz. Öncelikle kendimi karantinaya aldım. Saat başı 20 saniye boyunca beyaz sabunla ellerimi yıkıyorum. Zaruri ihtiyaçlar için dışarı çıktığımda mutlaka eldiven ve maske kullanıyorum. Bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler de alıyorum. Umarım en yakın zamanda bu küresel sıkıntıdan kurtuluruz.”